Арсен Мірзоян розповів про стосунки з першою дружиною та сварки з Тонею Матвієнко
Арсен Мірзоян розповів про стосунки з першою дружиною та сварки з Тонею Матвієнко

Арсен Мірзоян розповів про стосунки з першою дружиною та сварки з Тонею Матвієнко

Артист привідкрив завісу свого особистого життя. Співак не забороняє дітям брехати, але пояснює, що це неправильно.

Український співак Арсен Мірзоян висловився про спілкування "без лірики" зі своєю першою дружиною. Він відверто розповів на проєкті "33 запитання від Люкс ФМ" через що свариться з коханою, співачкою Тонею Матвієнко.

Відомо, що з Матвієнко — не перший шлюб для музиканта. До цього він був одружений з жінкою, на ім'я Анна. У колишнього подружжя є двоє синів – Влад та Артем. За словами Мірзояна, з колишньою дружиною він переважно листується. Спілкування між колишніми стосується лише конкретних питань щодо дітей.

"Без дзвінків. Повідомленнями спілкуємося. Спілкуємося дуже на конкретні речі. Без лірики, без води", — поділився Арсен.

Також співак розповів, як часто Тоня Матвієнко влаштовує вдома скандали. Артист зазначив, що у здорових відносинах чоловік не може влаштовувати скандали. Він вважає, що сварки в сім'ї може влаштовувати лише жінка. За словами музиканта, між ними з Тонею іноді бувають непорозуміння, але не часто. Зазвичай, це стосується якихось побутових речей.

"Взагалі, у нормальних здорових стосунках чоловік не може влаштувати скандал. Це має бути жінка. Все починається: "Я ж просто запитала!". З того починається все. Тематику має задавати жінка. Тоня не часто влаштовує сварки, але буває. Ну, може, я там щось забуду", — поділився Мірзоян.

Щодо принципів виховання дітей в сім’ї Арсена і Тоні все розподілено, в них є злий і добрий поліцейський.

"Тоня — це злий поліцейський, я — добрий поліцейський. Я не той, хто заборонить дитині брехати. Якщо дитина навчиться брехати, це значить, що в неї зароджуються елементи правильно мислити. Це теж правильно. Це вже потім можна сказати, що це погано. Погано брехати мені, мамі, а там, за необхідністю ти маєш вдосконавлювати цей навик", — з гумором зазначив співак.

Раніше, 15 листопада 2023 року, Арсен Мірзоян зізнався, якою була остання розмова з Ніною Матвієнко. Народна артистка хотіла, щоб усе це якнайшвидше закінчилося.

Теги по теме
Дети
Источник материала
Поделиться сюжетом