19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Чи забере Росія Одесу": після поїздки до Китаю Маск видав нову порцію російських наративів
"Чи забере Росія Одесу": після поїздки до Китаю Маск видав нову порцію російських наративів

"Чи забере Росія Одесу": після поїздки до Китаю Маск видав нову порцію російських наративів

Американський мільярдер Ілон Маск заявив, що Росія не припинить війну проти України, поки не окупує всі території тих областей, які спробувала анексувати і які включила до своєї конституції. Він вважає, що в рамках своєї політики Москва може захопити й Одесу.

Про це засновника SpaceX написав у соцмережі Х. Таку цинічну заяву, в якій явно прослідковуються російські наративи, Ілон Маск видав після поїздки до Китаю.

"Чи візьме Росія в остаточному підсумку Одесу - єдине питання, що залишилося, на мій погляд. Росія, точно не заспокоїться, поки не будуть захоплені всі області, включені в російську конституцію (Донецьку, Херсонську, Луганську та Запорізьку). Це їхня заявлена політика", - написав Маск.

Так він прокоментував заяву головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського про загострення ситуації на лінії фронту. Своєю заявою про те, що "під питанням" залишається тільки захоплення Одеси, Ілон Маск по суті толерує окупацію України Росією.

І це не єдині проросійська заява Ілона Маска. Нагадаємо, нещодавно Маск відзначився черговим скандальним висловлюванням про російсько-українську війну. Винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити.

Як повідомляв OBOZ.UA:

Американський мільярдер Ілон Маск заявив, що його нібито непокоїть те, що Україна не має "стратегії виходу з війни". В Офісі президента нагадали Маску, що стратегія є максимально простою – виведення всіх російських військ з території України.

Раніше Маск закликав до переговорів між Україною та країною-агресором РФ. Такий коментар він залишив під сюжетом The Sun про війну в Україні.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом