Фагот розповів, як психологічно відновлюється після боїв
Фагот розповів, як психологічно відновлюється після боїв

Фагот розповів, як психологічно відновлюється після боїв

Лідер гурту «Танок на майдані Конго» Олег «Фагот» Михайлюта, який нині служить у лавах Збройних Сил, намагається психологічно відновитися після боїв без допомоги спеціаліста – натомість справляється самотужки. Про це він сказав в ефірі програми «Тур Зірками» на YouTube-каналі Люкс ФМ.

«Моя схема називається «самовивіз». Так було завжди, і досі так лишається», – зазначив він.

Заспокоїтися музиканту допомагає робота у студії: «Це моменти, коли ти починаєш вигадувати щось нове – це своєрідна медитація, заспокоєння».

Як відомо, у перші дні повномасштабної війни приєднався до добровольчого батальйону «Реванш». У його складі звільняв села Мощун та Лук'янівку на Київщині.

«Ніколи не забуду перші втрати в батальйоні. На Лук'янівці наші пацани зайняли позиції, але ворог почав вибивати. Ми приїхали на місце, в закривавлений окоп. Той момент сильно вразив… Адже із загиблим я ще зранку снідав, а ввечері його вже не стало. І це вбивство відбувається в Києві, у центрі Європи – в сучасному цивілізованому світі», – так розповів про перші дні війни Михайлюта.

Як повідомлялось, артист «Ліги сміху» та військовослужбовець 3-ї окремої штурмової бригади Віктор Розовий, який в перші дні повномасштабного вторгнення долучився до Сил оборони, отримав серйозне поранення.

Источник материала
Поделиться сюжетом