Фулгем покарали за порушення правил АПЛ при підписанні Карвалью
Фулгем покарали за порушення правил АПЛ при підписанні Карвалью

Фулгем покарали за порушення правил АПЛ при підписанні Карвалью

Фулгем отримав шестимісячну заборону на реєстрацію гравців академії та був оштрафований на 75 тисяч фунтів стерлінгів через порушення правил АПЛ під час переходу атакуючого півзахисника Фабіу Карвалью, передає видання The Athletic.

Перш ніж приєднатися до академії Фулгема у 2014 році, португалець провів три троки у клубі Белгем, раніше відомому як Белгем Блейзерс. Після переходу Карвалью, у жовтні 2015 року, Фулгем уклав угоду з аматорською командою, що заборонено правилами АПЛ.

Ця угода дала право на компенсацію Белгему після того, як півзахисник дебютував за першу команду Фулгема у травні 2021 року та перебрався до Ліверпуля у 2022-му. Белгем, як аматорський колектив, не підпадає під правила АПЛ, що не дозволяють виплачувати йому будь-які сумі, якщо це окремо не дозволено правлінням турніру.

У Фулгемі намагалися домогтися схвалення угоди від АПЛ, але їхні спроби у грудні 2022 року і січні 2024-го були невдалими.

Згадана заборона реєструвати гравців академій інших команд наразі призупинена на рік і набуде чинності, якщо клуб знову порушить те саме правило протягом цього періоду.

Вона (заборона) набула чинності 15 квітня і поширюється на гравців академій, які протягом останніх 18 місяців були зареєстровані в іншому клубі АПЛ або EFL, у вікових групах від 9 до 18 років. Це не заважає Фулгему реєструвати гравців на професійних умовах.

Нагадаємо, зараз 21-річний португалець Фабіу Карвалью перебуває у складі Галл Сіті, виступаючого у Чемпіоншипі, на правах оренди з Ліверпуля до кінця поточного сезону.

Источник материала
Поделиться сюжетом