Кличко разом із послом Японії відкрили оновлений сад каменів: де побачити красу. Фото
Кличко разом із послом Японії відкрили оновлений сад каменів: де побачити красу. Фото

Кличко разом із послом Японії відкрили оновлений сад каменів: де побачити красу. Фото

У Деснянському районі Києва у вівторок, 30 квітня, мер столиці Віталій Кличко разом із послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі у відкрили оновлений сад каменів. Він розташований у парку Кіото.

Про це Київський міський голова повідомив у своєму Telegram-каналі. Також на цій локації висаджена одна з найбільших в Європі алея сакур.

"Сьогодні разом з Послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі відкрили ще один прекрасний куточок у столичному парку Кіото – оновлений сад каменів. Ініціатором проекту стало Посольство Японії в Україні. Реалізували його також за підтримки компанії JTI, за участі українсько-японського Центру та небайдужих до японської культури громадян", – розповів Кличко.

Мер Києва нагадав, що парк Кіото – один з перших парків, який після 2014 року привели до ладу. Його знають не тільки у столиці, а й у багатьох країнах, бо тут висаджена одна з найбільших в Європі алея сакур.

"Столична влада робить все, аби таких зон для відпочинку було більше. Через війну у багатьох людей емоційне виснаження. І такі зелені куточки допомагають киянам відпочити і відчути духовний спокій. Цей проект спрямований і на поглиблення знань киян та гостей столиці про дружні країни та міста. Більш ніж 50 років тому Київ і Кіото стали містами-побратимами. Впевнений, що разом із японськими друзями ми зможемо досягнути успіхів у різних сферах розвитку Києва", – додав Кличко.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві на початку квітня почали цвісти сакури та магнолій. Щоб побачити фото краси, перейдіть за посиланням.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом