Від ракетного удару РФ по Одесі загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету
Від ракетного удару РФ по Одесі загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету

Від ракетного удару РФ по Одесі загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету

Професіоналізм та відданість Бориса Володимировича своїй справі цінували й колеги й студенти

Кількість загиблих внаслідок російської атаки на Одесу у понеділок, 29 квітня, зросла до п’яти осіб. Серед них проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв.

"29 квітня 2024 року сталася страшна трагедія в Одесі внаслідок ворожої атаки на місто. В результаті перестало битися серце нашого колеги, проректора з питань навчально-інноваційного розвитку та економічної діяльності Бориса Володимировича Васильєва. У нашій пам’яті він завжди залишиться порядним, доброю та надійною людиною, з широким серцем та посмішкою", — сказано на Facebook-сторінці Міжнародного гуманітарного університету.

Народний депутат нардеп Юлія Гришина підтвердила загибель Бориса Васильєва. Вона – голова наглядової ради Міжнародного гуманітарного університету.

"Стало відомо, що цей терористичний напад країни-агресора забрав життя проректора Міжнародний гуманітарний університет Бориса Володимировича Васильєва. Мої щирі співчуття рідним. А також — академічній родині. Як голова наглядової ради університету я знаю, наскільки високо цінували професійність і відданість Бориса Володимировича своїй справі. Як колеги, так і студенти", — написала вона у Facebook.

Як повідомляв "Телеграф", під час російського удару по Одесі балістичною ракетою з касетною боєголовкою поранення у стегно отримав директор Одеської юридичної академії, колишній регіонал Сергій Ківалов. 2013 року він отримав медаль Пушкіна з рук російського диктатора Володимира Путіна.

Теги по теме
война Одесса Жертвы
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны