Маша Єфросиніна на межі розлучення зі своїм чоловіком, який воює на фронті - блогер
Маша Єфросиніна на межі розлучення зі своїм чоловіком, який воює на фронті - блогер

Маша Єфросиніна на межі розлучення зі своїм чоловіком, який воює на фронті - блогер

Пара Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв переживають кризу в стосунках, через, що почали з'являтися чутки, що вони на межі розлучення.

44-річна телеведуча Маша Єфросиніна проживає кризовий період у стосунках зі своїм 49-річним чоловіком, бізнесменом, а нині військовослужбовцем Тимуром Хромаєвим. Про те, що пара на межі розлучення розповів блогер-пліткар Богдан Беспалов.

"Стукає мені в діректі в інстаграм кошеня. Розповідає мені дуже цікаву історію. Я не відразу звернув увагу. І ця історія в запитах лежала ще декілька днів, а потім я відкриваю, читаю, задаю додаткові питання, розумію, що людина в контексті і розумію, що людина має пряме відношення до пані Марії", — сказав у новому випуску пліток Богдан Беспалов.

Як виявилося, у повідомленні інсайдер повідомив йому, що у стосунках Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва вже два роки як триває криза, однак, за його словами, чоловік Маші вже втомився від того, що відбувається і задумується над тим, щоб розлучитися з телеведучою.

Нібито, Тимур навіть ділився своїми думками зі знайомими, тому, за словами інсайдера, цього разу пара дійсно може розійтись.

"Салют, маю для тебе інсайт, Тимур, чоловік Маші, так втомився від дружини, що вже на межі розлучення, принаймі про це думає. В приватній розмові він жалівся, що його все дістало і він не вивозить. Криза в стосунках серйозна. Маша на нервах і на заспокійливих. Є припущення, що на Тимура, люди зверху, високопосадовці, робили великі ставки щодо його кар’єри, функцій в державі на його майбутній посаді. Маша своїм вічним ниттям нанесла великі репутаційні свинки чоловіку. І ті люди, зверху, сказали Тимуру, що не будуть його лобіювати. Відповідно все починає сипатися як картковий будинок. Тимур хотів тихо і розумно зайти на крісло, але амбіції Єфросиніної щодо власного проєкту затьмарили розумі і вона геть втратила зв’язок з реальністю. Хотіла службу чоловіка використовувати як власний козир. Усе спрацювало проти неї. Не думаю, що на цей раз криза мине", — написав інсайдер.

Крім цього, у повідомлені, ця ж людина припустила, що пара навіть якщо і розлучиться, то Маша продовжить тримати гарну картину і показувати ідеальне життя, але насправді, вони будуть не разом.

"Адже нині на мапі майбутнє, кар’єра, амбіції та великі гроші кожного із членів цієї сім’ї окремо. В роботу з головою Маша не зануриться, адже тепер в неї немає поряд Полякової і дорослих дівчат. Не думаю, що Тимура вона відпустить просто так. Занадто ласий шмат комфортного життя. Говорять, що він втомився бути її тюбиком, і наврядчи маніпуляції Єфросяндри подіють в черговий раз. Скоріше розійдуться по-тихому і будуть тягнути інтригу, як, прости Господи, Потап та Настя. Тільки в іншому ключі, показуючи для суспільства ідеальну вітрину, що все супер і ніхто, не від кого не пішов", — додав інсайдер.

Також ця людина натякнула, що ходять чутки, нібито в чоловіка Маші Єфросиніної з’явилася симпатія до іншої жінки, тому шанси, що вони все ж розлучаться ростуть з кожним днем.

"Ходить ще один слушок. Фросянда не в темі. У Тимура є симпатія і він вже зациклений зовсім не на дружині. Хз, чи правда, але така темка є. Щодо самої кризи в шлюбу, вже триває другий рік, але до останнього часу тримається", — резюмував Беспалов.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Маша Єфросиніна відповіла, чи підтримує стосунки із сестрою в РФ. Крім цього, Фокус писав, Єфросиніна розповіла, як війна змінила її чоловіка.

Источник материала
Поделиться сюжетом