Невизнаний наркотик: українців попередили на рахунок цукру – навіть фрукти небезпечні
Невизнаний наркотик: українців попередили на рахунок цукру – навіть фрукти небезпечні

Невизнаний наркотик: українців попередили на рахунок цукру – навіть фрукти небезпечні

Під час дієти доводиться себе обмежувати, це правда, але не все так критично, як може здатися на перший погляд. Одна із заборон – це цукор.

Він перешкоджає процесу зниження ваги, яке надлишок навіть небезпечний здоров'ю. Однак це не означає, що потрібно відмовлятися від солодощів.

Цукор, кадр з відео

Рівень споживання цукру дуже впливає на схуднення, тому його кількість у раціоні потрібно знижувати. На щастя, є смачні та корисні альтернативи, які можна їсти під час дієти. Дієтолог назвала їх.

Вибирайте натуральні солодощі – пастилу чи мармелад. У їх складі часто зовсім відсутній цукор, тому ними сміливо можна балувати себе. Продаються вони майже у кожному магазині, у вільному доступі.

Дівчина і солодощі

Багато хто помилково думає, що під час схуднення можна вдосталь наїстися фруктами або ягодами, але і з ними теж потрібно бути обережнішими, оскільки продукція в тих же магазинах напхана рафінованим цукром, який тільки шкодить.

"Цукор - невизнаний наркотик, що викликає звикання. Він підвищує рівень інсуліну в крові, в результаті чого організм відкладає жирові запаси. Все більше людей страждають на ожиріння і заожиріння (кожна друга доросла людина на планеті) і цукровий діабет ( кожен десятий). А смертність від діабету знаходиться на четвертому місці у світі”, – попередила експерт.

Сіль та цукор, фото health.comments

Раніше ми повідомляли, що зайві кілограми більше не потурбують: ТОП-5 найкращих продуктів для схуднення.

Теги по теме
продукты
Источник материала
Поделиться сюжетом