"Ніколи, за мої 20 років у боксі..." Белью вражений тим, що зробив Усик
"Ніколи, за мої 20 років у боксі..." Белью вражений тим, що зробив Усик

"Ніколи, за мої 20 років у боксі..." Белью вражений тим, що зробив Усик

Колишній чемпіон світу у важкій вазі британець Тоні Белью (30-3-1, 20 КО), коментуючи майбутній поєдинок Олександра Усика (21-0, 14 КО) та британця Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО), згадав свій бій проти українця. Білизну досі вражений тим, який технічний рівень має наш співвітчизник.

"За мої 20 з невеликим років у боксі я ніколи не був настільки втомленим в бою, як після семи раундів з Усиком. Після закінчення сьомого раунду я не був ніколи настільки втомленим", - заявив Белью в інтерв'ю DAZN, яке цитує Vringe.

Тоні, згадуючи зустріч з Усіком зізнався, що тоді він був у ідеальній вазі та чудовій формі.

"У мене була травма перед боєм, але вона ніяк не вплинула на поєдинок. По суті, я програв кращому крузеру світу, і він кращий за мене. Я хочу цим сказати, наскільки хороший Усик технічно. Не секрет, що Тайсон Ф'юрі мучиться з дрібними бійцями, швидшими, ніж він. Він показував це протягом своєї кар'єри.

Не секрет, що Тайсон Ф'юрі мучиться з дрібними бійцями, швидшими за нього. Він показував це протягом своєї кар'єри. Я вірю, що він зустрінеться з найкращим дрібним суперважковаговиком світу, можливо і в історії", – додав британський важковаговик який зараз працює експертом на стрімінгу DAZN.

Колишній чемпіон світу у важкій вазі британець Тоні Белью (30-3-1, 20 КО) вважає, що Олександр Усік (21-0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) видадуть справжній бій-шедевр. На думку Белью Усик у бою навіть краще, ніж у теорії, а його розрахунок дистанції не від цього світу.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом