19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Олесь Доній розповів, чи заборонять в Україні TikTok вслід за США, а потім і Telegram
Олесь Доній розповів, чи заборонять в Україні TikTok вслід за США, а потім і Telegram

Олесь Доній розповів, чи заборонять в Україні TikTok вслід за США, а потім і Telegram

Про це він розповів у своєму блозі.

Як пояснює експерт, після агресії з боку рф Україна потрапила у залежну ситуацію від зовнішнього впливу і США. Зокрема, констатує він, історія з виділенням 61 млрд тому є ще одним підтвердженням, нам потрібна американська допомога на полі бою.

«Це може означати, що рішення, які приймаються у Сполучених Штатах Америки, будуть потім майже автоматично переводитись і в України, бо Україні фактично дуже важко відстоювати окрему позицію. Отже, в Україні може бути заборонний TikTok за рік, якщо китайська компанія його не перепродасть», - міркує Олесь Доній.

По-друге, зазначає ідеолог, це ще більше активує розмови, які й так йдуть в українському політикумі, - це заборона Telegram. Принагідно він згадує, що засновник цієї соцмережі нещодавно дав велике інтерв'ю тому самому журналісту, який брав інтерв'ю у путіна, це наштовхує на думки, що це, якщо не одне середовище, то всі пов'язані, хоча сам Дуров постійно відхрещується від зв'язків з російською владою.

«Тим не менш, об'єктивно у Telegram надзвичайно дієва пропаганда росії, і під виглядом буцімто українських telegram-каналів діє дуже багато замаскованих російських і, можливо, спецслужбівських каналів для того, щоб впливати на мізки українців і руйнувати Україну зсередини», - пояснює Олесь Доній.

Доній – автор Концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Також Politeka писала про те, що Шейтельман оцінив резолюцію Європарламенту, яка визнає путіна нелегітимний.

Источник материала
Поделиться сюжетом