"Опендатабот" назвав АТБ найбільшим роботодавцем у недержавному бізнес-секторі
"Опендатабот" назвав АТБ найбільшим роботодавцем у недержавному бізнес-секторі

"Опендатабот" назвав АТБ найбільшим роботодавцем у недержавному бізнес-секторі

Нещодавнє дослідження, проведене незалежними аналітиками, вкотре підтвердило лідерство корпорації "АТБ" на вітчизняному ринку праці.

Відомий моніторинговий сервіс "Опендатабот" представив результати оновленого дослідження з рейтингом найпотужніших українських роботодавців, який базується на офіційних даних Державної служби статистики.

За даними "Опендатабот", корпорація "АТБ" є найбільшим роботодавцем України серед недержавних компаній і займає перше місце за чисельністю співробітників у бізнес-сегменті. На підприємствах корпорації працевлаштовано понад 56 тисяч осіб, із яких 44 тисячі — співробітники флагмана корпорації, добре відомої торговельної мережі "АТБ-Маркет".

За чисельністю співробітників корпорація "АТБ" поступається лише державній Укрзалізниці з 187 620 працівників у штаті й обійшла також державну Укрпошту, яка замикає трійку лідерів рейтингу Опендатабот із чисельністю колективу 34 751 працівник. Наступні місця рейтингу найбільших роботодавців недержавної форми власності — четверте у компанії "Сільпо-Фуд", де працює майже 30 тис. осіб, шоста позиція рейтингу — "Нова пошта", що має 26 327 співробітників.

Цього року корпорація "АТБ" вчергове посіла найвищі щаблі рейтингів відповідальних роботодавців, адже в її компаніях практикується винятково офіційне працевлаштування, а співробітники мають вагомий соціальний пакет, конкурентний рівень заробітної плати та підтримку в кар’єрному зростанні. Стабільна робота "АТБ-Маркет" і підприємств корпорації дозволяє забезпечити стабільне джерело доходів для десятків тисяч українських родин по всій території України навіть у нинішній непростий час.

Разом із цим "АТБ" є одним із найбільших платників податків в країні. І не тільки у ритейлі, а й серед інших, суміжних галузей. Протягом минулого року до бюджетів усіх рівнів підприємствами групи компаній "АТБ" було сплачено 25,06 млрд грн податків і зборів. Це на 4,62 млрд грн перевищило показники попереднього року та стало потужним внеском у зміцнення української економіки, збільшило наш оборонний потенціал.

Перейшовши ще у перші дні війни на особливий режим роботи, компанія "АТБ" стала опорою продовольчої безпеки України. Вона безперервно забезпечує мільйони людей у різних куточках України широким асортиментом (понад 3,5 тис. найменувань) свіжих продуктів за чесними цінами. З самого початку повномасштабного вторгнення "АТБ" системно підтримує українських захисників, медичні заклади, рятувальників, волонтерів, постраждалих від ракетних атак...

Окрім сотень тонн якісного провіанту, військові отримали від компанії понад 1000 сучасних дронів та не меншу кількість авто спецпризначення (пікапи, всюдихідні вантажівки, автоцистерни, штабні машини, піротехнічні автівки тощо). Загальна сума благодійної допомоги від компанії перевищила 1,5 млрд гривень і продовжує стрімко зростати.

Таким чином, "АТБ" не лише залишається лідером у сфері ритейлу, але й продовжує відігравати ключову роль у забезпеченні стабільності та розвитку української економіки, а також підт

Источник материала
Поделиться сюжетом