Оперативники затримали киянина, який спричинив смертельне поранення чоловіку
Оперативники затримали киянина, який спричинив смертельне поранення чоловіку

Оперативники затримали киянина, який спричинив смертельне поранення чоловіку

Під час бійки зловмисник наніс потерпілому ножове поранення, від якого чоловік помер у лікарні. У результаті розшукових заходів правоохоронці затримали зловмисника, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

До поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів «швидкої» про те, що на вулиці вони виявили чоловіка з пораненням грудної клітини.

За вказаною адресою, для з’ясування усіх обставин, терміново прибула слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції.

Правоохоронці встановили, що потерпілий отримав тяжке поранення під час бійки з малознайомим чоловіком. У ході конфлікту зловмисник вдарив ножем чоловіка у груди. Медики госпіталізували 32-річного потерпілого, який від отриманих травм помер у лікарні.

Під час розшукових заходів поліцейські викрили нападника. Ним виявився місцевий мешканець, 1980 року народження. Слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили ймовірне знаряддя злочину – ніж.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу за процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури м. Києва повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Поліція Києва

Tweet
Источник материала
Поделиться сюжетом