Росіяни перейшли до плану "Б", – Плетенчук про альтернативу Кримського мосту
Росіяни перейшли до плану "Б", – Плетенчук про альтернативу Кримського мосту

Росіяни перейшли до плану "Б", – Плетенчук про альтернативу Кримського мосту

Про це в етері телемарафону заявив речник Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук, зауваживши, що окупанти розуміють, що Кримський міст уже не здатний з цим впоратися. Усе через пошкодження унаслідок операційСБУ та ВМС.

Тому, відповідно, незаконно побудована споруда має бути розвантажена в інший спосіб. До того ж окупантам недоступна морська логістика.

Вони перейшли до плану "Б". Насправді цей план існував одразу. І вся ця ситуація з повномасштабним вторгненням – є частково реалізація цього плану щодо створення "надійного коридору" суходолом до окупованого раніше Криму,
– наголосив Плетенчук.

Росія будує залізницю на Півдні України: що відомо

  • Країна-агерсорка понад рік будує залізницю на окупованих територіях України. Вона буде у зоні ураженняСил оборони України. Це стане можливим завдяки військовій допомозі, яку скоро отримає українська держава. Залізничне сполучення розташоване значно ближче до лінії фронту, аніж Кримський міст. Нині у противника є всі шанси добудувати залізницю.
  • Росіяни досить швидко кладуть рейки. У порівнянні з березнем, вони уже збудували залізничний міст. За словами радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, якщо окупанти не зупинять будівництво, то уже в середині травня поїдуть потяги. Він переконаний, що завдяки цій залізниці загарбники зможуть розвантажити Кримський міст приблизно на 50%.
  • Очільник ГУР МО Кирило Буданов зазначив, що процес будівництва цієї залізницімайже завершено. Залізничне сполучення з Ростова до тимчасово окупованого півострова може стати серйозною проблемою. Водночас Буданов сподівається на те, що з цією залізницею упораються. За його словами, це питання значно простіше, аніж питання Кримського мосту.
Теги по теме
Оккупация Крыма Оккупированные территории
Источник материала
Поделиться сюжетом