Російські окупанти на фронті почали використовувати "бойові ізби"
Російські окупанти на фронті почали використовувати "бойові ізби"

Російські окупанти на фронті почали використовувати "бойові ізби"

Техніка "обшита" дерев'яними колодами з чотирьох боків, а зверху має наварений дах. В мережі перейменували розхвалену ворожу "Косандру" в "Избушку на курьих ножках".

Російські окупанти в намаганні захистити важку броньовану технікувід FPV-дронів вдалися до нових експериментів. Тепер вони прикривають її деревиною з навареним дахом. Фото нового "захисту" виклали в російському телеграм-каналі "Военный осведомитель".

"152-мм самохідна гаубиця 2С19 Мста-С "Косандра" з похідною хатою угруповання військ "Схід" на Південно-Донецькому напрямку", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що російське ноу-хау "Косандра" працює на Південно-Донецькому напрямку.

Техніка "обшита" дерев'яними колодами з чотирьох боків, а зверху має наварений дах. Поки що невідомо, наскільки така ідея працює проти ударів FPV-дронів.

Підписники телеграм-каналу перейменували розхвалену "Косандру" в "Избушку на курьих ножках".

Нагадаємо, що Сили оборони України знищили російський танк Т-72, який через його зовнішній вигляд в народі охрестили "танком-черепахою". Танк "засвітився" під час штурму Красногоорівки. ЗС РФ використали радянський Т-92, який обшили зверху металом, де від ударних дронів ховалася піхота.

Раніше повідомлялося, що в районі Тернів на Донеччині бійці "Азову" вкрали новітній "нафарширований" російський танкТ-72Б3М, на башті якого окупанти розмістили чимало різних РЕБ-установок.

Источник материала
Поделиться сюжетом