Сільська драма на Житомирщині: учитель ножем убив колишнього учня, іншого – сильно поранив
Сільська драма на Житомирщині: учитель ножем убив колишнього учня, іншого – сильно поранив

Сільська драма на Житомирщині: учитель ножем убив колишнього учня, іншого – сильно поранив

До 23-річного педагога юнаки поїхали з'ясовувати стосунки, бо начебто той залицявся до одинадцятикласниці.

Трагедія на Житомирщині – вчитель ліцею вбив 17-річного хлопця, ще одного, 18-річного, поранив. Юнаки були двоюрідними братами, і раніше у нього вчилися. До педагога ж поїхали з'ясовувати стосунки, бо начебто той залицявся до одинадцятикласниці.

Подробиці драми – в сюжеті ТСН.

Біля магазину у селі Луковець Житормирської області видно квіти. Саме тут загинув 17-річний хлопець, його 18-річний брат отримав тяжкі поранення. Цим закінчилися розбірки з їхнім колишнім вчителем.

Директор ліцею Вадим Новицький добре знає усіх трьох. 23-річний вчитель фізкультури Сергій Васильович – колишній учень цієї ж школи. За словами директора, молодий педагог викладає тут вже 2 роки, і без жодних зауважень

 "З боку батьків чи учнів жодних сигналів, навіть найменших про те, що він якийсь неадекватний, чи він себе нетактовно веде з учнями не було абсолютно", – запевняє директор.

17-річний Ярослав і 18-річний Віталій – двоюрідні брати. Цей ліцей вони закінчили торік, вчилися в одному класі. Сергій Васильович викладав і у них.

Розгортатися конфлікт, кажуть у поліції, почав ще вдень. Вчитель розповів слідчим, що юнаки подзвонили йому з погрозами через ученицю його ліцею. Закидали педагогу залицяння до неї. Але сама дівчина це спростовує 

"Жодних натяків на якісь там стосунки – в тому, в чому звинувачували його хлопці не було. Це з її слів", – каже речниця Нацполіції Житомирщини Вікторія Дубовик.

 "Я мав розмову із матір'ю цієї учениці. Вона категорично заперечує про будь-яку причетність своєї дитини до цієї справи", – додає директор ліцею.

А за кілька годин після дзвінків колишні учні приїхали до педагога додому

Матір вчителя, яка в той момент поралася по господарству, каже: не може й досі прийти до тями. Її чоловік, пан Василь – із загіпсованою рукою. Чоловік тримається за серце, згадуючи те, що трапилося. Розповів ТСН, що юнаки напали на нього з сином

У вчителя ж, каже мати, у кишені був ніж, яким він перед тим порався по господарству. 

Натомість у матері пораненого юнака своя версія. Каже, брати святкували 18-річчя її сина, визнає, що пили алкоголь. Але стверджує, що саме вчитель покликав їх додому, де й відбувся конфлікт.

"Каже, де ви там? Я вас жду. А ці напідпитку добираються туди. Вони не встигли з машини вийти, як він їх поклав і батько і син", – стверджує мати пораненого хлопця. 

Стан пораненого хлопця медики стабілізували. Розповідати, що сталося він не хоче. Вчителя затримала поліція.

 "Він показав ніж, почав одразу надавати усі пояснення з його слів, він таким чином захищався", – розповідають у поліції.

Усе це ще мають дослідити слідчі. Водночас чоловіка помістили під варту. Йому загрожує довічне ув'язнення. Пораненого хлопця перевели з реанімації до хірургії, його двоюрідного брата вже поховали.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: 

Сільська драма! Під час розбірок учитель ножем убив колишнього учня, іншого - сильно поранив! 

Раніше повідомлялося, що у Києві 16-річний юнак порізав ножем 18-річну дівчину і побив її друга.

  • Росіянин у Німеччині жорстоко вбив двох українських військових: нові подробиці трагедії
  • Вбивство 16-річного хлопця у київському фунікулері: з'явилися нові шокувальні подробиці (відео)
  • У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку
Источник материала
Поделиться сюжетом