У Харкові пролунали потужні вибухи: що відомо про приліт
У Харкові пролунали потужні вибухи: що відомо про приліт

У Харкові пролунали потужні вибухи: що відомо про приліт

Росіяни у два райони міста

У Харкові у вівторок, 30 квітня, пролунали потужні вибухи. За декілька хвилин до них моніторингові чати писали про загрозу пуску КАБів у напрямку міста та Харківської області.

Про це інформує міський голова Ігор Терехов. Попередньо відомо про влучання у двох районах міста.

"У Харкові чутно вибухи — місто під ударом агресора. Будьте обережні", — йдеться у повідомленні.

Моніторингові чати повідомляють про два прильоти 2 прильоти уніфікованих міжвидових планерувальних боєприпасів по Холодногірському району Харкова.

Холодногірський район на мапі

"Окупанти вдарили по Холодногірському та Київському районах Харкова. Влучання по цивільній інфраструктурі. Зафіксовані удари біля паркової зони. Кількість постраждалих уточнюється", — зазначають у Харківська ОВА.

Київський район на мапі (виділено червоним)

Місцеві телеграм-канали зазначаються, що у небо піднявся великий стовп диму після вибухів.

Зауважимо, що днем раніше надвечір Росія обстріляла Харків, є два влучання поблизу житлових будинків. У багатоповерхових будинках вибиті вікна. Через ворожі прильотиодна людина отримала поранення. Вона знаходилась у стані середньої тяжкості.

Раніше "Телеграф" писав, що днями росіяни обстріляли Харків балістичними ракетами. Вонивдарили зовсім поруч із медичним комплексом, у корпусах якого в цей момент перебувало понад тисячу людей — 900 пацієнтів та дві з половиною сотні персоналу. Вибуховою хвилею пошкоджено декілька будівель. Вибиті шибки, пошкоджені дахи, постраждали лінії електропередач, водопровід та інші інженерні комунікації.

Теги по теме
Харьков Взрыв
Источник материала
Поделиться сюжетом