У США сім’я повернула кішку, яку випадково відправила поштою
У США сім’я повернула кішку, яку випадково відправила поштою

У США сім’я повернула кішку, яку випадково відправила поштою

Кішка на прізвисько Галеана пережила шість днів подорожі без їжі та води, перш ніж була знайдена співробітником Amazon.

Сім’я в США возз’єдналася зі своєю домашньою кішкою після того, як її випадково відправили поштою за сотні кілометрів. Про це BBC.

Галеана зникла зі свого будинку в штаті Юта на початку цього місяця, що спричинило масові пошуки домашньої улюблениці. Відтак, власниці Керрі Кларк та її чоловікові довелося подолати понад 1500 кілометрів, щоб забрати тварину зі штату Каліфорнія.

За словами жінки, Галеана дуже любить коробки. Тож вона припускає, що кішка випадково потрапила в одну з коробок, яку мали відправити поштою.

Її врятував співробітник Amazon майже через тиждень. На щастя, один зі швів коробки був відкритий, що забезпечило необхідний доступ повітря і нормальну температуру всередині.

Кішку відвезли до ветеринарної клініки, де визначили, що тварина здорова, незважаючи на те, що вона кілька днів перебувала без їжі та води.

Просканувавши мікрочіп Галеани, рятувальники змогли зв’язатися з власницею Кларк, щоб пояснити, що сталося.

Жінка назвала дзвінок ветеринарки, яка опікувалася твариною, “найдивовижнішою новиною у всьому світі”.

Кларк говорить, що втрата кішки була для неї нестерпною. Жінка в повідомленні місцевому телеканалу KSL TV закликала всіх власників тварин чипувати своїх домашніх улюбленців і перевіряти коробки.

Раніше повідомлялося, що подружжя з Ніцци засудили до одного року умовно за утримання десятків тварин у жорстоких умовах. 



Теги по теме
США
Источник материала
Поделиться сюжетом