"Укрпошта" влаштувала розпродаж ретро-автомобілей: яка вартість і де придбати. Фото
"Укрпошта" влаштувала розпродаж ретро-автомобілей: яка вартість і де придбати. Фото

"Укрпошта" влаштувала розпродаж ретро-автомобілей: яка вартість і де придбати. Фото

"Укрпошта" виставила на продаж 531 автомобіль через систему Prozorro. Продажі призначені для збору коштів на оновлення автопарку, який постраждав від обстрілів у прифронтових регіонах.

Про це розповів гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський у Telegram. "Укрпошта продає автівки, щоб, окрім іншого, зібрати кошти на оновлення свого автопарку, який, на жаль, втрачає після обстрілів, працюючи у прифронтових регіонах", – йдеться у повідомленні.

У продажу представлені автомобілі різних марок і років випуску, включаючи іноземні (Hyundai Sonata, Peugeot, Mazda, Citroen, Volkswagen, KIA, Daewoo, Skoda, Volvo, Mercedes Benz) та вітчизняні виробництва (МАЗ, ГАЗ, УАЗ, ЗІЛ). "Ми виставляємо на "Prozorro.Продажі" 531 авто, здебільшого 90-х та 2000-х років", – зазначив Смілянський.

Він також наголосив, що розпродаж ретро автопарку готувався ще до повномасштабного вторгнення, але фіналізувати це рішення вдалося лише зараз. Продаж автомобілів буде проводитися у вигляді лотів, які складатимуться від 9 до 134 одиниць кожен, залежно від регіонального критерію, що дозволить придбати рухоме майно по всій території України.

Вартість цих лотів розпочинається від 42 тисяч гривень і може досягати 1,1 мільйона гривень. Смілянський вважає, що якщо волонтери придбають ці старі автомобілі, то з трьох-чотирьох з них можна буде скласти один, який потім буде використаний на фронті.

Як повідомляв OBOZ.UA раніше, "Укрпошта" вже у найближчі три місяці повністю роботизує процес обробки посилок. Це дозволить сортувати по 8000 посилок на годину, в 13 разів більше, ніж за ручної роботи.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны