У Криму атаковано три підрозділи ППО – соцмережі
У Криму атаковано три підрозділи ППО – соцмережі

У Криму атаковано три підрозділи ППО – соцмережі


Так званий “глава” Криму Сергій Аксьонов поскаржився на атаку ракет ATACMS, які начебто “збили”.

У ніч на вівторок у тимчасово окупованому Криму зазнали ракетної атаки три військові частини ППО. Є поранені російські військовослужбовці, повідомив Telegram-канал ASTRA 30 квітня.

Так, в селі Донське Сімферопольського району під удар потрапила в/ч ППО.

“В результаті атаки на території військової частини виникла пожежа, її гасили понад півтори години. Поранено військовослужбовців МО РФ, точну кількість поранених невідомо”, – йдеться у повідомленні.

Також ракетної атаки зазнали військові об’єкти 31 дивізії ППО МО РФ у Чорноморському та Сакському районах. Причому у Чорноморському районі поранення отримали чотири військовослужбовці.

Окрім того, балістичні ракети також (імовірно, MGM-140 ATACMS) знову атакували військовий аеродром Джанкой, де базується вертолітний полку 4-го командування ВПС та ППО Південного військового округу РФ. Там поранено 5 військовослужбовців.

У свою чергу так званий “глава” Криму Сергій Аксьонов заявив, що біля села Донське начебто збили ракету ATACMS і там розсипалися суббоєприпаси, що не здетонували. Інші атаки він не коментував.

Фото: Сергій Аксьонов / Telegram
 

Нагадаємо, сьогодні вночі понад десяток вибухів почули у тимчасово окупованих Гвардійському, Джанкої та Сімферополі. Росіяни перекривали Кримський міст.



Теги по теме
Крым ракета
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны