Ворог за день 58 разів обстріляв прикордоння Сумщини
Ворог за день 58 разів обстріляв прикордоння Сумщини

Ворог за день 58 разів обстріляв прикордоння Сумщини

Протягом дня війська РФ скоїли 58 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, загалом зафіксовано 286 вибухів.

Про це в Телеграмі повідомляє Сумська ОВА, передає Укрінформ.

«Обстрілів зазнали Миколаївська, Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Есманьська, Шалигинська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади», - йдеться у повідомленні.

Найбільше вибухів зафіксовано в Білопільській громаді. По ній ворог бив з АГС (30 вибухів), мінометів (23 вибухів), ствольної артилерії (вісім вибухів), РСЗВ (три вибухи), а також скинув з БпЛА боєприпаси ВОГ (п’ять вибухів).

Зі ствольної артилерії росіяни обстріляли Середино-Будську, Зноб-Новгородську та Есманьську громади (36, дев’ять та три вибухи відповідно).

На територію Миколаївської та Новослобідської громад ворог скинув по три міни.

У Великописарівській громаді зафіксовано скидання з БпЛА боєприпасів ВОГ (два вибухи), артобстріли (48 вибухів). А по Шалигинській росіяни вдарили зі ствольної артилерії (20 вибухів), мінометів (11 вибухів) та РСЗВ «Град» (15 вибухів).

Краснопільську громаду війська РФ обстріляли з мінометів (шість вибухів), а також атакували FPV-дронами (три вибухи) та скидали з БпЛА боєприпаси ВОГ (вісім вибухів).

Хотінська та Юнаківська громади зазнали обстрілів з мінометів (по 13 вибухів у кожній), з гелікоптера ракетами НАР (вісім вибухів), артобстрілів (12 вибухів) та скидання з БпЛА боєприпасів ВОГ (чотири вибухи).

Як повідомляв Укрінформ, на Сумщині внаслідок обстрілу росіянами одного зі сіл Ямпільської громади зруйновано школу.

Теги по теме
война Обстрел Взрыв
Источник материала
Поделиться сюжетом