"Виставили гниле г*вно, не йо*нулись": Укрпошта відповіла на хейт українців
"Виставили гниле г*вно, не йо*нулись": Укрпошта відповіла на хейт українців

"Виставили гниле г*вно, не йо*нулись": Укрпошта відповіла на хейт українців

На офіційній сторінці Укрпошти в мережі X (Twitter) з'явилося повідомлення з лайкою щодо реакції суспільства на новину про те, що компанія розпродає застарілий автотранспорт на майданчику ProZorro.

Продають 531 авто, щоби зібрати кошти на оновлення автопарку. Про це у Telegram повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Автопарк "Укрпошти", фото: ukrinform

На продаж виставлені автомобілі як іноземного виробництва (Hyundai Sonata, Peugeot, Mazda, Citroen, Volkswagen, KIA, Daewoo, Skoda, Volvo, Mercedes Benz), так і країн-агресорів (МАЗ, ГАЗ, УАЗ, ЗІЛ та інші). Все продаватиметься лотами від 9 до 134 одиниць. Вартість лотів – від 42 тис. до 1,1 млн грн. Один із лотів можна подивитися в системі Prozorro вже зараз.

На думку гендиректора "Укрпошти", якщо ці старі автомобілі придбають волонтери, із 3-4 автомобілів можна буде зібрати один, який потім передати на фронт.

Генеральний директор компанії пояснив, чому Укрпошта не може передати уживаний транспорт у вигляді допомоги на користь Збройних Сил.

Ігор Смілянський - фото з Фейсбук (І.Смілянський)

"Ну, і наостанок – ким нас тільки не називали вчора в коментарях. Більш того, ми це передбачали, бо це ж дуже просто прийти та написати «краще б Ви, м…ки, (там багато варіацій) передали ці автівки ЗСУ». Пояснюю – ми компанія, в якої акціонер – держава, і просто так передавати нічого не можемо. І, я думаю, не треба багато фантазії, щоб уявити, як ті самі активісти – антикорупціонери прибігли б (разом вже з БЕБ, прокуратурою і т.і.) писати про те, як з балансу державної компанії «зникла 531 автівка, в тому числі «Мерседес», і неважливо, що йому 20 років. Саме тому є дуже простий і зрозумілий механізм – «Prozorro.Продажі», де всі бачать і товар, і ціну продажу. І саме ринок визначить, скільки і що коштує", – зазначив Ігор Смілянський.

На офіційній сторінці Укрпошти у мережі X (Twitter) прокомунікували з приводу реакції суспільства на новину у досить агресивній формі.

Публікація "Укрпошти", скріншот: X

Укрпошта – державне підприємство. Засновником та акціонером АТ «Укрпошта» є держава в особі Міністерства інфраструктури України. У ст. 38 Закону наголошується на дотриманні стандартів професійної етики та неприпустимості використання нецензурної лексики у державній сфері роботи.

Багато хто в коментарях сильно обурився такому тону з боку "Укрпошти". Ось що пишуть люди:

Коментар "Київстар", скріншот: Х

Коментарі до публікації, скріншот: X

Коментарі до публікації, скріншот: X

Коментарі до публікації, скріншот: X

Раніше повідомлялося, маленька радість для гаманця: хто може отримати від 50 до 100% компенсації за проїзд у маршрутках.

Також, листок непрацездатності та лікарняний: що має знати кожен українець.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны