Зірка серіалу "Свати" благословила росіян на вбивства українців
Зірка серіалу "Свати" благословила росіян на вбивства українців

Зірка серіалу "Свати" благословила росіян на вбивства українців

Тетяна Кравченко побажала російським військовим із Чувашії, які вирушили на війну в Україну, повернутися живими. Також вона зізналася, що молиться за окупантів.

Російська акторка Тетяна Кравченко, більш відома українцям, як Валя Будько з серіалу "Свати", потрапила в черговий скандал через війну в Україні. На відео, опублікованому в YouTube, вона звернулася до російських військових, які прямують воювати зі ЗСУ.

"Мої дорогі, це я, Таня Кравченко. Ви дивилися "Свати"? Я там граю Валюху. Мої дорогі синочки, чуваські бійці, люблю вас, молимося за вас. Бог із вами. Приходьте додому живими, а ми будемо чекати. З Богом!" — сказала Кравченко.

Зазначимо, що сама російська зірка кінематографа на опублікованих кадрах мала неохайний і неохайний вигляд. Волосся жінки виглядало так, ніби вона за ним не доглядає. Крім того, на голову Кравченко пов'язала зелену хустку, яка не гармоніювала з усім іншим одягом.

Відео з Тетяною Кравченко, на якому вона фактично благословляє російських військових на вбивства мирних українців, уже зібрало негативні коментарі інтернет-користувачів:

  • "Мізків би тобі, Валя Кравченко, стільки, скільки таланту, ціни б не було".
  • "Неохота їй одній помирати, ще молодих із собою в трунах прихопить".
  • "Сидіть удома, щоб вам ноги не повисмикували".
  • "Забери своїх синочків і не благословляй їх на вбивства".
  • "Що в людей у головах Що ти будеш чекати? Труни?"

Нагадаємо, у липні 2023 року ЗМІ писали про те, що зірка "Сватів" накинулася на колегу по серіалу через слова про війну в Україні. Російська актриса також назвала українського президента Володимира Зеленського веселим хлопцем і заявила, що за часів зйомок серіалу "всі жили однією сім'єю".

А 2022 року актор серіалу "Свати" підтримав російських військових, з'явившись у госпіталь. Йдеться про російського актора Федора Добронравова, який у серіалі виконав роль Івана Будька

Теги по теме
Россия актриса сериал
Источник материала
Поделиться сюжетом