650 сил і максимальні 305 км/год: американець створив найшвидший у світі автодім
650 сил і максимальні 305 км/год: американець створив найшвидший у світі автодім

650 сил і максимальні 305 км/год: американець створив найшвидший у світі автодім

Кросовер Lamborghini Urus перетворили на позашляховий автодім. У його салоні встановили розкладне ліжко і мінікухню, а також оснастили авто лебідкою та багажником на даху.

Швидкісний кросовер Lamborghini Urus став основою для цікавого проєкту Overlander. Його перетворили на оригінальний позашляховий автодім. Про нього розповіли у відео на Youtube-каналі Camperghini.

Кросовер оснастили позашляховими шинами
Фото: скриншот / YouTube

Незвичний тюнінг Lamborghini Urus виконав блогер і мандрівник Коннор із американського штату Колорадо. На авто він за рік проїхав 32 000 км і відвідав 16 країн світу.

Важливо Volkswagen Crafter перетворили на розкішний позашляховий автодім (фото)

Конор переважно мандрує сам, тому в салоні Lamborghini Urus він встановив розкладне односпальне ліжко. Якщо його скласти, то всередині з’явиться місце для 2-3 пасажирів.

До того ж, в багажнику знайшлося місце для боксу з мінікухнею, а на даху встановлено багажник, де Коннор перевозить запасне колесо та різноманітне спорядження. Lamborghini Urus також обладнали супутниковим інтернетом Starlink.

На даху встановлено багажник
Фото: скриншот / YouTube

Крім того, кросовер Lamborghini Urus підготували до бездоріжжя. Йому трохи збільшили кліренс, додали лебідку та встановили сталеві колеса Klassik B OffRoad із позашляховими шинами. У перспективі Коннор планує замінити бампери, адже вони надто низькі і на бездоріжжі він уже пошкодив задній дифузор.

Силовий агрегат Lamborghini Urus залишився без змін. 650-сильний V8 твін-турбо дозволяє розігнатися до сотні за 3,6 с та розвинути 305 км/год. Це найшвидший у світі автодім.

До речі, кросовер Lamborghini Urus став ще швидшим, адже недавно отримав 800-сильну версію.

Також Фокус розповідав, що новий Toyota Land Cruiser 250 перетворили на автодім.

Источник материала
Поделиться сюжетом