Анатолій Шкрібляк розповів про підтримку наших захисників компанією «Добродія Фудз»
Анатолій Шкрібляк розповів про підтримку наших захисників компанією «Добродія Фудз»

Анатолій Шкрібляк розповів про підтримку наших захисників компанією «Добродія Фудз»

Ситуація на фронті залишається складною. Тому важливо не втрачати запал і регулярно допомагати Збройним силам України. До цього процесу мають активно долучатися і бізнес, і цивільні. Синергія приватних компаній, влади та звичайних громадян у підтриманні українських воїнів є важливою складовою для перемоги в цій жорстокій війні. Як і всі відповідальні та свідомі бізнеси, допомагає військовослужбовцям на фронті й «Добродія Фудз».

Про компанію «Добродія» 

Це один із лідерів серед виробників вівсяних пластівців в Україні. Компанія має у своєму портфелі 55 товарних позицій, серед яких вівсяні й мультизлакові пластівці, крупи, порційні каші, гранола, готові сніданки, десерти, снеки. Продукція під ТМ «Добродія», San Grano, WOWOATS, YUMMOJI – це зразок високої якості. Під час її виробництва використовуються лише натуральні складники. До слова, це одне з найпотужніших і найсучасніших підприємств, яке виготовляє пластівці з зернових культур, а також продукти на їхній основі, не лише в Україні, а й у Європі. Продукція «Добродія Фудз» має попит на вітчизняному й закордонному ринках. Як повідомляло видання LB.ua, товарні позиції бренду були представлені на найбільшій у світі продовольчій виставці, яка відбулася в лютому цього року в місті Дубай (ОАЕ). 

До того ж продуктовий портфель компанії регулярно поповнюється новинками. Про появу на ринку порційних каш на основі гречаних пластівців під ТМ «Добродія» нещодавно розповів акціонер «Добродія Фудз» Шкрібляк Анатолій Васильович у коментарі для видання «Інтерфакс-Україна». За його словами, наразі представлені пʼять смаків. Зокрема, доступні каші з куркою, моцарелою, Парменталем, молоком, яблуком і морквою, а також зі смаком трюфеля й сиру.

Як «Добродія Фудз» допомагає військовим 

Анатолій Шкрібляк зазначив, що «Добродія Фудз» співпрацює з різними благодійними фондами. Нещодавно до одного з таких, а саме БФ «Мурашки», який займається приготуванням і відправленням на передову харчових продуктів довготривалого зберігання, компанія надіслала понад 30 тисяч порцій пластівців і мюслі. Їх передадуть воїнам на передову. 

За словами Анатолія Шкрібляка, порційні пластівці й мюслі будуть корисними для наших захисників завдяки таким своїм перевагам:

  • Зручність. Паковання не займає багато місця, тому порційні пластівці чи мюслі комфортно брати з собою. 
  • Швидкість приготування. Ці харчові продукти швидко й легко готуються.  
  • Тривалість зберігання. Порційні каші й мюслі можуть довго зберігатися. 
  • Корисний склад. Продукція ТМ «Добродія» та інших брендів містить вітаміни й мінерали, які необхідні для організму.

До слова, компанія регулярно передає військовим і постраждалим від російської агресії українцям гуманітарну допомогу. Анатолій Шкрібляк закликав долучатися до допомоги бізнес і цивільних, адже наша сила – у єдності. Лише спільними постійними зусиллями можна дати гідну відсіч підступному ворогу й вибороти мир і безпеку для України. Анатолій Шкрібляк також висловив вдячність тим, хто постійно підтримує Збройні сили України. 

Источник материала
Поделиться сюжетом