"Бріджертони" і не лише: 5 найочікуваніших серіалів травня, які вийдуть на Netflix
"Бріджертони" і не лише: 5 найочікуваніших серіалів травня, які вийдуть на Netflix

"Бріджертони" і не лише: 5 найочікуваніших серіалів травня, які вийдуть на Netflix

Якщо ви є справжніми шанувальниками кіно, то дивіться нову добірку від Кіно 24. Тут ви знайдете список серіалів, які вам варто подивитись цього місяця.

Які серіали вийдуть на Netflix в травні

"Справжній чоловік"

Дата виходу: 2 травня

У центрі сюжету, що ґрунтується на романі Тома Вулфа 1998 року, знаходиться Чарлі Крукер, магнат нерухомості з Атланти. Він стикається з безжальними противниками та несподіваним фінансовим крахом. Тепер йому доведеться знову підійматися на вершину, оскільки його імперія знаходиться на межі руйнування.

У головних ролях виступили Джефф Деніелс ("Стів Джобс", "Марсіанин", серіал "Новини"), Даян Лейн ("Людина зі сталі", "Суддя Дредд", "Вбивство у Білому домі"), Том Пелфрі (серіали "Банші", "Озарк", "Любов і смерть"), Люсі Лью ("Ангели Чарлі", "Вбити Білла", серіал "Елементарно") та інші.

"Справжній чоловік": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Інтерв'ю з вампіром"

Дата виходу: 12 травня

Цей серіал є екранізацією однойменної книги Енн Райс. У центрі сюжету – життя вампіра Луї, про яке він розповідає молодому репортеру Деніелу Моллою.

У другому сезоні Луї поділиться своїми пригодами у Парижі, куди він вирушив разом з Клодією. Тут він вперше зустрів вампіра Армана, стосунки з яким розшматують як минуле, так і майбутнє.

"Інтерв'ю з вампіром": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Бріджертони", 3 сезон

Дата виходу: 16 травня

У третьому сезоні основна увага буде приділена взаєминам між Пенелопою та Коліном. Після повернення з подорожі Колін відчуває, що змінився, і засмучується, бачачи, що Пенелопа тепер ставиться до нього холодно.

Щоб відновити їхню колишню дружбу, він пропонує свою допомогу Пенелопі, яка зосереджується на пошуку ідеального партнера та підвищенні впевненості в собі. Однак, коли його поради виявляються надто успішними, Коліну доведеться з'ясувати свої справжні почуття до дівчини.

"Бріджертони": дивіться онлайн трейлер серіалу

Окрім цього, на Netflix вийде серіал "За межами" 16 травня, а також стрічка "Ерік", яку глядачі зможуть побачити уже 30 травня. Обирайте своїх фаворитів та приготуйтесь до перегляду заздалегідь. Ця травнева кіномандрівка точно стане особливою.

Теги по теме
Кино Netflix
Источник материала
Поделиться сюжетом