Чеський сервіс Gonet.tv розширив пакет українських каналів
Чеський сервіс Gonet.tv розширив пакет українських каналів

Чеський сервіс Gonet.tv розширив пакет українських каналів

До нього додались канал ITV з Рівного, ATR та «УПЛ ТБ».

Чеський провайдер телебачення через інтернет Gonet.tv розширив пакет українських  телеканалів, які можна дивитись у ЄС. Про це у коментарі «Детектор медіа» розказав генеральний директор Gonet.tv Павло Горецкі.

До пропозиції Gonet.tv. доєднався канал Української прем’єр-ліги «УПЛ ТБ».

За словами Павла, зараз сервіс веде перемовини з музичними та іншими спеціалізованими каналами.

Також сервіс додав регіональні українські телеканали. Серед них ITV з Рівного та кримсько-татарський канал ATR.

«Розуміємо, що для біженців з різних регіонів України новини з рідних міст є важливим джерелом інформації. Цього місяця до нашого пакету приєдналися два канали. ITV розповідає про події у Рівному та області. В основному, це інформаційні, дискусійні та освітні програми, що несуть українську ідею.  Другий канал, який з’явився у нас — це ATR, що висвітлює життя кримських татар, а також дає оперативну інформацію про події у Криму», - сказав він.

У пакеті Gonet.tv «Україна» представлені 37 каналів. Минулого року сервіс надавав безкоштовний доступ до пакету українських каналів. Зараз вартість пакету становить 2,69 євро на місяць. Керівництво сервісу вважає запуск пакету українських каналів соціальною ініціативою.

«Ми працюємо у правовому полі і маємо угоди з кожним каналом, який є в нашому пакеті. За права на трансляцію ми щомісяця сплачуємо українським компаніям вагомі суми. При цьому ми півроку надавали наші послуги для українців абсолютно безкоштовно. А з лютого встановили мінімальну ціну для абонентів, лише 2,69 євро на місяць», - розказав Павло Горецкі, - «Це наша соціальна ініціатива на підтримку українців у Європі. Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну ми намагалися допомогти українцям не втрачати інформаційний та культурний зв’язок з батьківщиною. І ми розуміємо, в яких фінансових умовах зараз перебувають біженці. Багато хто ще й досі не адаптувався до життя в іншій країні та не має можливості сплачувати за перегляд телебачення великі кошти».

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що чеський сервіс інтернет-телебачення Gonet.TV виходить на український ринок і запускає пакет з українськими телеканалами у країнах Європейського Союзу. Ця пропозиція розрахована на тих, хто залишив Україну через війну. 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
УПЛ
Источник материала
Поделиться сюжетом