19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Динамо" здобуло розгромну перемогу та продовжило гонитву за "Шахтарем" в УПЛ. Відео
"Динамо" здобуло розгромну перемогу та продовжило гонитву за "Шахтарем" в УПЛ. Відео

"Динамо" здобуло розгромну перемогу та продовжило гонитву за "Шахтарем" в УПЛ. Відео

Київське "Динамо" здобуло не найпростішу перемогу над рівненським "Вересом" у перенесеному матчі п'ятого туру розіграшу Прем'єр-ліги. Підопічні Олександра Шовковського у далеко не найвидовишніщій манері були сильнішими на клубному стадіоні у столиці – 3:0.

"Верес" очікувано зробив ставку на насичену оборону і багато в чому досяг успіху. Кияни хоч і мали переважну територіальну перевагу, не могли створити біля воріт суперника, які захищав Вадим Ющишин, якихось небезпечних моментів.

Лише на 40-й хвилині після удару зі штрафного Володимира Бражка та невпевненої гри голкіпера "Вереса" на добиванні успішно зіграв Андрій Яроленко – 1:0.

Після перерви перебіг гри не змінився. Команда з Рівного не давала вільних зон, а динамівцям не виходило розкрутити темп. На 65-хвилинці після удару Владислава Кабаєва та сейва Ющишина м'яч влучив у перекладину.

Господарі поля намагалися закріпити успіх і їм це вдалося. Спочатку форвард Матвій Пономаренко прийняв м'яч метрів у 10 від воріт і потужно вистрілив прямо по центру. А потім Володимир Шепелєв використав вихід два в одного після пасу Назарія Волошина.

Таким чином "Динамо" здобуло свою 19-ту перемогу в сезоні та закріпилося на другому місці у турнірній таблиці чемпіонату. Від лідера "Шахтаря" киян відділяє чотири очки.

Як повідомляв OBOZ.UA, київське "Динамо", перемігши у 26-му турі української Прем'єр-ліги (УПЛ) "Дніпро-1", встановило унікальне досягнення українського футболу.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом