Гороскоп на травень 2024 для Риб: вдала поїздка та підвищення на роботі
Гороскоп на травень 2024 для Риб: вдала поїздка та підвищення на роботі

Гороскоп на травень 2024 для Риб: вдала поїздка та підвищення на роботі

На Риб чекають нові знайомства. З'являться однодумці, нові колеги або сусіди, розповіла Анжела Перл.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на травень 2024 для Риб.

Якщо вам цікавий прогноз на картах Таро на останній місяць весни, читайте матеріал: Гороскоп Таро на травень 2024: Ракам - новина, Левам - прибуток, Дівам - досягнення.

"Травень є більш вдалим місяцем, ніж квітень. 1 травня Плутон зупиняється в 12 будинку гороскопа та йде в ретроградний рух на п'ять із половиною місяців - до 11 жовтня. Плутон - планета трансформацій, змін і глибини. У 12-му домі - це дім підсвідомості. Це все, чого ми не бачимо, це наші сни, глибинні травми, все, що пов'язано з якоюсь давньою історією. Загалом, це сектор завершення і звільнення. Плутон може відкрити таємниці минулого. Повернуться люди, з якими вам потрібно завершити стосунки. Можливо, ви будете в архіві шукати документи. Деякі люди підуть із вашого оточення", - розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі.

За її словами, Плутон хоче прибрати з життя те, що вже померло, що вже не працює у вашому житті.

8 травня - молодик. На Риб чекають нові знайомства. Можливо, ви почнете вчити нову мову, у вас з'являться однодумці, нові колеги або сусіди. Риби отримають новини, що стосуються сестри або брата.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

16 травня може відбутися поїздка ненадовго або недалеко.

21 травня стане актуальною тема нерухомості. Можливо, батько приїде в гості до вас або ви отримуватимете документи на будівництво.

Повня 23 травня висвітлить питання цілей, кар'єри, статусу та ролі в соціумі. Можливо Риб підвищать на роботі або, навпаки, ви звільнитеся.

З 20 до 24 травня Венера з Юпітером з'єднуватимуться в третьому домі гороскопа. На Риб чекає вдала поїздка, подорож із друзями.

"Юпітер вам буде дуже допомагати з 26 травня. Востаннє таке положення Юпітера було 12 років тому. Юпітер поліпшить ваші життєві умови. Він може збільшити сім'ю. Наприклад, у вас з'явиться дитина, онук чи онука, зять чи невістка", - додала астрологиня.

Докладний гороскоп для Риб дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом