20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Грузинський боксер звинуватив росіян у спробі підкупу перед фіналом ЧЄ. Він знявся з бою
Грузинський боксер звинуватив росіян у спробі підкупу перед фіналом ЧЄ. Він знявся з бою

Грузинський боксер звинуватив росіян у спробі підкупу перед фіналом ЧЄ. Він знявся з бою

Грузинського боксера Лашу Гурулі намагалися підкупити перед фінальним боєм із росіянином Тарханом Ідіговим на чемпіонаті Європи у ваговій категорії до 67 кілограм. Після отримання категоричної відмови здати поєдинок представники РФ, схоже, дали хабар суддям.

Про це сам Гурулі розповів в інтерв'ю авторитетному порталу Inside The Games. Грузинський спортсмен зазначив, що судді несправедливо віддали російському боксеру перемогу у перших двох раундах, хоча той їх програв. В результаті Лаша відмовився виходити на третій раунд.

"Напередодні бою нам запропонували велику суму грошей. Вони не хотіли, щоби я виходив на ринг. Коли вони отримали відмову, то заявили, що всіма силами добиватимуться перемоги у цьому поєдинку. Моя стратегія полягала у тому, щоб працювати на відстані – я хотів уникнути розміну ударами. Очевидно, що росіянин програв перший раунд – я й не думав, що можуть бути інші варіанти, але судді все одно надали перевагу йому. У другому раунді я працював по-іншому. Відрізок був близьким, але я вважав себе переможцем. Судді знову віддали раунд супернику, і тоді мені все стало зрозумілим", – сказав Гурулі.

Нагадаємо, російський боксер Імам Хатаєв (6-0, 6 КО) виступить в андеркарті шоу 12 травня в австралійському Перті, головною подією якого стане чемпіонський бій між Василем Ломаченком (17-3, 11 КО) та Джорджем Камбососом (21-2, 10) ДО).

Як повідомляв OBOZ.UA, гімн Росії було перервано на церемонії нагородження на честь перемоги Юлії Чумгалакової на чемпіонаті Європи з боксу у Белграді.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом