"Я згоден": росіянин Бетербієв відповів на запитання про головну слабкість Усика
"Я згоден": росіянин Бетербієв відповів на запитання про головну слабкість Усика

"Я згоден": росіянин Бетербієв відповів на запитання про головну слабкість Усика

Російський напівтяж Артур Бетербієв (21-0, 21 КО) висловив упевненість у тому, що Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) повинен використовувати удари по корпусу в бою з Олександром Усиком (21-0, 14 КО). При цьому, на думку дагестанца, який нині ганебно ховається під прапором Канади, цей аспект не має стати головним у тактиці британця на поєдинок 18 травня.

Про це Бетербієв заявив в інтерв'ю пресслужби промоутерської компанії Queensberry Promotions, яка опублікувала відео з росіянином на своїй сторінці в соціальній мережі Х, раніше відомої як Twitter. 39-річний боксер погодився з тим, що Усик погано порається з ударами по корпусу.

"Я згоден з тим, що багато хто говорить про слабкість Усика з ударами по корпусу. Чи повинен Ф'юрі туди вицілювати? Не так, щоб прям вицілювати. Але іноді потрібно пробивати і туди", – сказав Бетербієв.

Минулого тижня було названо транслятор бою Усик – Ф'юрі в Україні та визначено вартість показу. Свій прогноз на поєдинок зробив колишній чемпіон світу Енді Руїс (35-2, 22 КО). Також поділився очікуваннями від дуелі спаринг-партнер двох суперників Джордан Томпсон (15-1, 12 КО).

Також з'явилися нові деталі проведення двох боїв Усика та Ф'юрі, включаючи реванш у жовтні цього року. Сам Тайсон вже підтвердив, що не має наміру відмовлятися від поєдинку №2 проти українця. У команді Олександра також назвали боксера, який замінить британця у разі відмови того виходити на ринг 18 травня.

Колишній дворазовий чемпіон світу Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) знову дав прогноз на поєдинок Усика та Ф'юрі. Крім того, бій оцінив колишній суперник українця Тоні Белью.

Як повідомляв OBOZ.UA, менеджер Олександра Усика Егіс Клімас категорично відповів на питання про зрив бою з Тайсоном Ф'юрі 18 травня. Також стала відома реакція Папи Римського на поєдинок українця та британця.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом