Klavdia Petrivna дала перше інтерв'ю, але так і не розкрила свою персону
Klavdia Petrivna дала перше інтерв'ю, але так і не розкрила свою персону

Klavdia Petrivna дала перше інтерв'ю, але так і не розкрила свою персону

Українська співачка Klavdia Petrivna, яка приховує своє обличчя та справжнє ім'я, дала перше інтерв'ю за свою кар'єру. Вона завітала на радіо Хіт FM разом зі співаком Артемом Пивоваровим, де презентувала їхній спільний трек «Барабан».

Артистка відповіла на кілька запитань ведучих, але здебільшого загадками. Вона не схотіла відповідати на запитання, хто був ініціатором спільного треку «Барабан».

«Як казав один великий мудрець, якого я дуже поважаю: «Не заздріть, колеги. Розвивайтесь. Шукайте один одного і знайдете», – відповіла дівчина.

Klavdia Petrivna нещодавно анонсувала концерт в Палаці Спорту на 30 серпня. Квитки дуже швидко розкуповуються і ведучі радіо поцікавились, чи не збирається вона організувати ще один захід.

«Поки що я сфокусована на одному концерті. А що буде далі – покаже час», – відповіла співачка.

На презентацію пісні Klavdia Petrivna прийшла в чорному образі. Вона сховала своє обличчя не тільки капелюхом із бахрамою, а й захисною маскою, з-під якої виднілися лише червоні пухкі губи. Довгий час підозрювали, що під капелюхом ховається вже відома співачка Маша Кондратенко, однак, судячи з голосу, це все ж таки дві абсолютно різні дівчини.

Klavdia Petrivna – українська співачка, авторка пісень, що зберігає анонімність. Набула швидкої популярності у соціальній мережі TikTok. Її треки набирають мільйони прослуховувань на YouTube та стримінгових сервісах. На початку 2024 року очолила чарти українських радіостанцій з піснею «Знайди мене». Від початку кар'єри виконавиця зберігає анонімність.

Як повідомлялося, у лютому сайт про культуру «Лірум» оголосив переможців першої премії «Золота Зоря Лірум» – у номінації «Дебют року» перемогла співачка Klavdia Petrivna, яка дотепер була анонімною. Отримувати нагороду вийшла 25-річна співачка Маша Кондратенко, після чого сторінках в соцмережах обох виконавиць з'явилася спільна публікація з підписом: «Хто це така?».

Источник материала
Поделиться сюжетом