Маша Єфросиніна розлучається з чоловіком – і ось чому
Маша Єфросиніна розлучається з чоловіком – і ось чому

Маша Єфросиніна розлучається з чоловіком – і ось чому

Телеведуча Маша Єфросиніна, якій досі доводиться виправдовуватися за свою російськомовність впродовж усієї кар’єри, опинилась на порозі розлучення з чоловіком. Їхній шлюб з Тимуром Хромаєвим, який триває вже понад 20 років, от-от завершиться. Про це інформує «Шо по шоу» на YouTube каналі «Люкс. фм» із посиланням на блогера Богдана Беспалова, якому, у свою чергу, про це розповіли люди з близького оточення пари.

За даними джерела, Хромаєв втомився від своєї відомої дружини, його «все дістало» і він «не вивозить». Криза настільки серйозна, що Маша приймає заспокійливі.  

Крім того, джерело каже, що на Тимура Хромаєва, який нині служить у лавах ЗСУ, «робили високі ставки – щодо його подальшої кар’єри», але поведінка Маші Єфросиніної все зіпсувала.

Понад те, є ще одна причина негараздів у шлюбі: нова симпатія Хромаєва. Однак хто це – наразі невідомо. Хромаєв і Єфросиніна планують розійтися по-тихому, щоб максимально не афішувати цього.

Соловій висловила думку, мовляв, українці дуже толерантні до тих, хто робив помилки, зокрема і до самої Єфросиніної. Співачка мала на увазі так званий мовний скандал, коли Єфросиніна на початку повномасштабного вторгнення заявила, що не може швидко перейти на українську мову. 

Раніше Єфросиніна відповіла на дуже незручне запитання, чи спілкується з рідною сестрою, яка живе в Росії. 

Источник материала
Поделиться сюжетом