Мінреінтеграції повідомило кількість осіб у реєстрі санкцій
Мінреінтеграції повідомило кількість осіб у реєстрі санкцій

Мінреінтеграції повідомило кількість осіб у реєстрі санкцій


Дані в Реєстрі оперативно оновлюються за рішеннями РНБО, введеними в дію указами президента України, а також судовими рішеннями з питань санкцій.

У Державний реєстрі санкцій внесено дані про понад 17 тисяч фізичних і юридичних осіб. Про це в середу, 1 травня, ресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Повідомляється, що до Державного реєстру санкцій внесено дані про підсанкційних 10 085 фізичних осіб і 7125 юридичних осіб.

“Реєстр забезпечує надання безоплатного публічного доступу до актуальної та достовірної інформації про суб’єктів, щодо яких застосовано українські обмежувальні заходи. Його ведення забезпечує Апарат Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дані в Реєстрі оперативно оновлюються за рішеннями РНБО, введеними в дію указами президента України, а також судовими рішеннями з питань санкцій.

Нагадаємо, банки Швейцарії почали закривати рахунки клієнтам, які мають громадянство РФ, навіть якщо вони одночасно мають паспорт іншої країни.

Також із середини січня великі банки Китаю перестали приймати платежі у юанях з Росії. Йдеться про щонайменшевісім кредитних організацій.



Теги по теме
санкции
Источник материала
Поделиться сюжетом