Міша Кацурін зворушив фанатів фото з Дорофєєвою та дітьми
Міша Кацурін зворушив фанатів фото з Дорофєєвою та дітьми

Міша Кацурін зворушив фанатів фото з Дорофєєвою та дітьми

Міша Кацурін показав, як проводив час із нинішньою дружиною - співачкою Надею Дорофєєвою і своїми двома дітьми від Даші Кацуріної.

Відомий український ресторатор і блогер Михайло Кацурін поділився зворушливим кадром із дружиною - відомою співачкою Надею Дорофєєвою і своїми двома дітьми від попереднього шлюбу з дизайнеркою Дашею Кацуріною. Знімки чоловік опублікував в Instagram.

Зокрема, на першому фото Кацурін і Дорофєєва разом відвідують мітинг на підтримку полонених українських воїнів. Цей кадр ресторатор підписав "найважливіше".

Крім того, батько двох дітей постав на тлі будівництва, показав закулісся зйомок свіжого кліпу Дорофєєвої "А я все плакала", а також поділився знімком із бомбосховища.

На останньому кадрі ресторатор показав фото з дружиною і двома дітьми від першого шлюбу (до того ж усі четверо позували в кумедних іграшкових шапках).

Хто така Надя Дорофєєва?

Надя Дорофєєва або Dorofeeva - українська співачка, авторка пісень, акторка. Колишня учасниця поп-дуету "Время и Стекло" (2010-2020); зараз виступає, як сольний виконавець. Зірковий тренер музичних проєктів "Голос країни" та "Голос. Діти".

Dorofeeva - останні новини:

Раніше Надя Дорофєєва розповіла, хто в їхній сім'ї з Мішею Кацуріним більше приносить грошей у дім. Також співачка похвалилася коштовностями, які їй подарував чоловік.

Крім того зірка зізналася, що збільшує губи. Вона показала б'юті-трюк, який надає її губам омріяного об'єму без косметологів і пластичної хірургії.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом