"Рука професіонала": грандіозна новина про номер аlyona аlyona & Jerry Heil вразила фанатів Євробачення 2024
"Рука професіонала": грандіозна новина про номер аlyona аlyona & Jerry Heil вразила фанатів Євробачення 2024

"Рука професіонала": грандіозна новина про номер аlyona аlyona & Jerry Heil вразила фанатів Євробачення 2024

Українська делегація на Євробаченні 2024 вразила єврофанів неймовірною новиною – до створення номеру аlyona аlyona & Jerry Heil долучилася одна з найвідоміших режисерок світу Таня Муіньо. Також зʼявилися нові фото співачок, які провели вже другу репетицію на сцені Malmö Arena.

Для виступу українок буде використана скеля, а їхні образи містять елементи обладунків. OBOZ.UA розповість про реакцію фанатів конкурсу та покаже свіжі фото з Мальме.

Те, що постановницею виступу артисток на Євробаченні обрали українку Таню Муіньо, стало приємною новиною не лише для глядачів, а й для зірок.

"Ви можете собі уявити, що ми відчували, коли зрозуміли, що збираємося з нею працювати? Вона надзвичайно талановита, і те, що вона робить, є таким важливим для нас, тому що вона не тільки талановита українка, яка почала працювати в Голлівуді, але вона зробила те, чого не робив ніхто в музичній індустрії до неї, і ми так пишаємося нею. Вона частина нашої культури", – сказали аlyona аlyona & Jerry Heil в інтервʼю Billboard.

Артистки спершу описали Тані Муіньо своє бачення та розповіли про біль, який вклали в пісню, а вже через кілька днів отримали концепцію від режисерки.

Під час другої репетиції в Мальме ведуча Анна Тульєва була вражена.

"На номер просто р****б. Тричі проганяється номер, і я кожного разу реву, тому що це так класно. Я такого від України ще не бачила. Я в захваті. Це, мабуть, буде мій улюблений номер", – не стрималася вона.

Нагадаємо, раніше єврофани описували, що на сцені можна буде побачити елементи минулих виступів, включно з використанням скелі, імітацією вітру, новими образами співачок та темними фігурами на цифрових екранах.

"Потужне комбо виконавців і режисерки", "Рука професіонала відчувається", "Якщо це робота Тані, має бути щось грандіозне", "Таня – найкраще, що могло статися з вашим номером", – висловилися фанати артисток в Іnstagram.

Як писав OBOZ.UA, що Таня Муіньо зняла кліп для Doja Cat і за цю роботу отримала нагороду на престижній премії MTV Music Video Awards. На її рахунку також музичні відео для Ленні Кравіца, Гаррі Стайлза, Брітні Спірс та Елтона Джона. Більше про талановиту українку – читайте за посиланням.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом