20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Розкішний хет-трик Марлона за Шахтар потопив Чорноморець: яскраве відео голів
Розкішний хет-трик Марлона за Шахтар потопив Чорноморець: яскраве відео голів

Розкішний хет-трик Марлона за Шахтар потопив Чорноморець: яскраве відео голів

Чорноморець – Шахтар 1:4

Голи: Бадібанга, 12 – Марлон, 3, 16, 41, Швед, 66

Вже на старті поєдинку "гірники" розмочили нулі на табло. Шахтар розіграв кутовий, Судаков зробив подачу у штрафний майданчик "моряків", де на ближній стійці Гомес головою прошив голкіпера суперника – 0:1, повідомляє 24 Канал.

Після стартової 10-хвилинки команди обмінялись результативними ударами. Спершу м'яч долетів до Бадібанги, який пробив поміж ніг Різнику. Але рівний рахунок у матчі 1:1 протримався лише наступні 4 хвилини, коли голкіпер Чорноморця відбив удар Судакова, але першим на добиванні був Марлон, який потужним пострілом під поперечину вивів донеччан знову уперед 1:2.

За 16 хвилин Марлон Гомес оформив дубль.

Протягом цілого першого тайму підопічні Маріно Пушича погрожували воротам суперника. У Чорноморця за 45 хвилин був лише один удар у рамку воріт Шахтаря. Було це якраз коли Бадібанга зрівнював рахунок на табло.

Активність "гірників" перевтілилась у третій гол Шахтаря. Наприкінці тайму Гомес забив свій третій м'яч у ворота Чорноморця. Судаков зі штрафного після рикошетів потрапив у стійку, м'яч відстрибнув під удар Марлону, бразилець гарматним пострілом зняв "павучка" із дев'ятки воріт господарів – 1:3.

На перерву команди пішли із комфортним для донецького клубу рахунком 1:3.

Тотальне домінування "гірників"

Друга частина зустрічі розпочалась активно. Григорчук зробив зміни у грі господарів. Шахтар відповів дальнім та неточним ударом Матвієнка.

У другому таймі донеччани продовжили домінувати на футбольному полі стадіону Лівого берега. Чорноморцю нічого не вдавалось протиставити "гірникам".

У середині тайму Швед, який вийшов на заміну замість Зубкова, збільшив перевагу Шахтаря вже до трьох м'ячів – 1:4. Асистом відзначився Траоре, який теж вийшов із лави запасних замість Сікана.

Наприкінці поєдинку Траоре струснув стійку після передачі Назарини. Лассіна був близьким до того, щоб до асисту додати ще й гол.

  • Шахтар переміг Чорноморець та збільшив відрив від Динамо у турнірній таблиці УПЛ вже до 7 очок. Щоправда, вже 1 травня динамівці можуть повернути собі минуле відставання у вигляді 4 балів. О 15:30 кияни зіграють вдома перенесений матч 5-го туру проти рівненського Вереса.
  • Чорноморець залишається при своїх 29 очках та замикає топ-10 таблиці першості України. Стільки ж балів у 9-го Колоса.
Теги по теме
футбол Шахтер
Источник материала
Поделиться сюжетом