У Росії заявили про атаку дронів: там постраждала енергетична інфраструктура
У Росії заявили про атаку дронів: там постраждала енергетична інфраструктура

У Росії заявили про атаку дронів: там постраждала енергетична інфраструктура

Про це повідомляють у російських ЗМІ, інформує 24 Канал. Там традиційно заявляють про "знешкодження" дронів.

В Росії заявили про атаку безпілотників

Російські телеграм-канали зазначили, що в ніч на 2 травня фіксували дрони в декількох областях. Зокрема, йдеться про Орловську область.

Так, там заявили, що під атакою безпілотників опинилася енергетична інфраструктура на території області. А очевидці чули звуки вибухів. Власне, у ворожих телеграм-каналах писали, що під удар дронів-камікадзе потрапили Глазунівський та Свердловський райони.

Не обійшлося і без традиційної розмови про "знешкодження" дронів. Відтак, під час такого, як заявляють росіяни, "знешкодження" БпЛА було пошкоджено об'єкти енергетичної інфраструктури, що спричинило часткове порушення електропостачання низки будинків. Відомо, що на місці події працюють оперативні служби, усуваються наслідки атаки та відновлюється електропостачання.

Свій коментар встиг дати і місцевий губернатор, який підтвердив цю інформацію.

Ворожі телеграм-канали заявляють і про атаку дронів на Курську область. За їхніми словами, там без світла залишився один населений пункт. Зокрема, зазначають, що через атаку безпілотника у селищі Понирі пошкоджено лінії електропередачі, в якому немає світла.

Також там повідомляють, що на місцях подій вже працюють співробітники оперативних служб.

Тривожна ніч на 1 травня для росіян: що заявляли окупанти

  • Так, у різних областях Росії повідомляли про дрони, чули вибухи, а в Рязанській області безпілотники атакували НПЗ.
  • Уночі 1 травня в різних областях фіксували дрони. Так, про вибухи й роботу "пе-ве-о" писали в Ростовській, Курській, Воронезькій та Рязанській області.
  • Попри заяви про "результативне" збиття дронів, у мережі публікують кадри, на яких видно масштабну пожежу на Рязанському нафтопереробному заводі. Так, внаслідок атаки безпілотників там сталося загоряння.
Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом