Укрпошта матюками прорекламувала свій аукціон
Укрпошта матюками прорекламувала свій аукціон

Укрпошта матюками прорекламувала свій аукціон


Компанія відповіла матюками на хейт українців через продаж на аукціоні свого старого автопарку.

Укрпошта лайкою прокоментувала реакцію українців на новину про те, що компанія розпродає застарілий автотранспорт на майданчику ProZorro. Відповідне повідомлення з’явилося на офіційній сторінці в мережі X (Twitter).

Напередодні компанія оголосила про продаж 531 авто, щоби зібрати кошти на оновлення автопарку, повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський. Зокрема, продати планують автомобілі як іноземного виробництва (Hyundai Sonata, Peugeot, Mazda, Citroen, Volkswagen, KIA, Daewoo, Skoda, Volvo, Mercedes Benz), так і країн-агресорів (МАЗ, ГАЗ, УАЗ, ЗІЛ та інші). Все продаватиметься лотами від 9 до 134 одиниць. Вартість лотів – від 42 тис. до 1,1 млн грн. Один із лотів можна подивитися в системі Prozorro вже зараз.

На думку гендиректора Укрпошти, якщо ці старі автомобілі придбають волонтери, із 3-4 автомобілів можна буде зібрати один, який потім передати на фронт. 

Втім, українці в соцмережах критично сприйняли такий крок державної компанії. Дописувачі нарікнули на незадовільний технічний стан машин, так і на необхідність аукціону замість передачі машин напряму ЗСУ.

Зрештою, Укрпошта так само емоційно відреагували на критику: “Так, виставили гниле г*вно на аукціон. Ні, не йоб**лись. Так, хотіли б віддати просто так тим, кому треба, але не маємо права. Продаємо старі автівки на Prozorro, бо цього вимагає закон”.

 twitter.com/ukrposhta
 

Раніше повідомлялося, що Укрпошта випустить марки, присвячені 10 річниці війни в Україні.





Теги по теме
Соцсети
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны