В Україні з'явився новітній суперкар Mercedes за 8,5 млн: характеристики
В Україні з'явився новітній суперкар Mercedes за 8,5 млн: характеристики

В Україні з'явився новітній суперкар Mercedes за 8,5 млн: характеристики

Суперкар Mercedes-AMG GT63 оснащений 585-сильним V8 твін-турбо. Обтічне купе здатне розігнатися до сотні за 3,2 с та розвинути 315 км/год.

На український ринок вийшов новий Mercedes-AMG GT другого покоління. Суперкар уже встигли сфотографувати в Києві. Його світлини з’явилися на сторінці supercars_ua в Instagram.

Суперкар здатен розвинути 315 км/год
Фото: supercars_ua

Суперкар Mercedes-AMG GT 2024 зберігає знайомий дизайн із довгим капотом, зсунутим назад салоном, широкою "пащею" решітки радіатора та висувним антикрилом ззаду. Разом із тим, лінії кузова стали більш плавними.

Салон оздоблено шкірою та карбоном
Фото: supercars_ua

Новий Mercedes-AMG GT підріс до 4,7 м у довжину, що дозволило зробити його чотиримісним та збільшити об’єм багажника до 321 л. Суперкар отримав віртуальну панель приладів і великий портретний тачскрін. Салон оздоблений шкірою та карбоном.

Важливо Маленький "Гелендваген": в Україні продають Suzuki Jimny з тюнінгом у стилі Brabus (фото)

Наразі в Україні представлений тільки варіант Mercedes-AMG GT63 4Matic вартістю від 8,5 мільйона гривень. Повнопривідне купе оснащене 4,0-літровим V8 твін-турбо потужністю 585 к. с.

Ззаду встановлено висувне антикрило
Фото: supercars_ua

Із 9-ступінчастою автоматичною КПП розгін до 100 км/год займає 3,2 с, а максимальна швидкість складає 315 км/год. Оснащення включає спортивний задній диференціал, керовані задні колеса і активні стабілізатори.

До речі, недавно презентували 813-сильний гібридний варіант Mercedes-AMG GT63 S E-Performance.

Також Фокус розповідав, що в Києві помітили культовий спорткар BMW 2000-х.

Источник материала
Поделиться сюжетом