Зловив зірку: Melovin принизив українську співачку
Зловив зірку: Melovin принизив українську співачку

Зловив зірку: Melovin принизив українську співачку

Співачка М'ята поскаржилася, що Melovin зловив "зіркову хворобу" і навіть не вітається з нею.

Українська співачка М'ята заявила, що співак Melovin поводиться дуже дивно і не вітається при зустрічах.

В ефірі "Нашого радіо" співачка висловила свою думку про співака і розповіла про їхні зустрічі.

"Було просто кілька ситуацій мені незрозумілих, коли, наприклад, не вітаєшся - проходиш, голову підняв. Не знаю, може, зараз він змінився? Війна людей змінює. А те, що було до війни, - те, що я бачила..." - сказала М'ята.

Також вона підозрює, що артист просто зловив зірку.

"Я думаю, що це пафос і зірочка, ось тут (на лобі)", - заявила М'ята.

Хто такий Меловін?

MÉLOVIN (справжнє ім'я Костянтин Миколайович Бочаров; нар. 11 квітня 1997, Одеса, Україна) - український співак, переможець шостого сезону українського вокального шоу "X-Фактор", переможець другого сезону гіпершоу "Маска". Представник України на 63-му пісенному конкурсі "Євробачення" в Португалії з піснею "Under The Ladder", де посів у фіналі 17-те місце. У липні 2021 року Меловін зробив камінг-аут бісексуалом на Atlas Weekend 2021, пише Вікіпедія.

Melovin - останні новини по темі

Зазначимо, співак Melovin відверто розповів про свій затяжний алкоголізм і як він позбувся поганої звички. За словами Melovin, його лікар порадив провести додаткові дослідження печінки і зазначив, що у того може бути підозра на цукровий діабет.

А також Melovin не приховує свою хворобу і розповів, як він змінив свій звичний графік. Співак змушений постійно вимірювати рівень цукру в крові, за його словами, він це робить постійно.

Источник материала
Поделиться сюжетом