ЗСУ "відмінусували" 1120 окупантів та 83 одиниці техніки за добу, – дані Генштабу
ЗСУ "відмінусували" 1120 окупантів та 83 одиниці техніки за добу, – дані Генштабу

ЗСУ "відмінусували" 1120 окупантів та 83 одиниці техніки за добу, – дані Генштабу

Впродовж минулої доби українські захисники знешкодили на полі бою ще 1120 російських окупантів. Так, загальна чисельність втрат ворога вбитими і пораненими за весь період повномасштабної війни сягнула 469 840 осіб.

Про це повідомили у Telegram Генерального штабу ЗСУ вранці 1 травня. Окрім того, десятки одиниць техніки було щонайменше пошкоджено або і зовсім перетворено на брухт завдяки результативній роботі захисників.

Нагадаємо, на Сумському напрямку воїни Сил спеціальних операцій вразили два російські зенітно-ракетні комплекси "Бук".Оператори одного з підрозділів ССО, проводячи розвідку, виявили російський ЗРК, який перебував на пусковій позиції. Українські захисники завдали удару по ворожій цілі ударними дронами та вразили техніку одну за одною "просто в морду".

Тим часом миколаївські морпіхи-артилеристи на одному з напрямків фронту знищили розрахунок БПЛА окупантів. Місце розташування встановили за допомогою аеророзвідки.

Також на Херсонському напрямку захисники України виявили та знищили місце дислокації російських загарбників. Для ураження цілей було задіяно 122-міліметрову гаубицю Д-30.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– На Херсонському напрямку захисники України виявили та знищили місце дислокації російських загарбників. Для ураження цілей було застосовано 122-міліметрову гаубицю Д-30.

– Бійці Національної гвардії України на півдні знищили техніку й живу силу ЗС РФ скидами з дронів. Ефективну роботу, зокрема, провели воїни шостого загону Центру спецпризначення "Омега".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

 
Источник материала
Поделиться сюжетом