86-річний чоловік одружився зі своїм першим коханням через 60 років після розставання
86-річний чоловік одружився зі своїм першим коханням через 60 років після розставання

86-річний чоловік одружився зі своїм першим коханням через 60 років після розставання

Возз'єднатися та відновити романтичні стосунки закоханим вдалося лише після смерті їхніх попередніх партнерів.

86-річний Чжоу Гілінь узаконив свої стосунки з 81-річною Ян Сюгуй, яка була його першим коханням. З моменту останньої зустрічі пари минуло 60 років, пише видання South China Morning Post.

Історія Чжоу та Ян розпочалась ще у студентських роках, коли вони разом навчалися у престижному Пекінському університеті. Попри глибокий емоційний зв'язок, що виник між молодими людьми, їхні життєві шляхи розійшлися. Упродовж наступних десятиліть вони створили власні сім'ї, проте зберегли пам'ять про юнацьку любов.

Важливо Щасливі разом: подружжя з найбільшою різницею у зрості побило світовий рекорд (фото, відео)

Возз'єднатися та відновити романтичні стосунки закоханим вдалося лише після смерті їхніх попередніх партнерів. Відтоді пара вирішила не розлучатися й провести решту життя разом.

На їхній весільній церемонії прозвучали вірші, що символізували довгоочікувану зустріч після тривалої розлуки. Під час святкування 81-річна наречена радісно танцювала, співала та грала на барабанах.

За словами друга сім’ї Чена, банкет відбувся у вузькому колі найближчих родичів та друзів — лише три столики для гостей, що вважається дуже скромним весіллям за китайськими мірками.

Історія Чжоу Гілінь та Ян Сюгуй стала широко обговорюваною в інтернеті. Користувачі мережі пишуть, що це яскравий приклад справжнього кохання та доказ того, що мрії можуть збуватися навіть у поважному віці, достатньо лише докласти зусиль.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, 73-річна пенсіонерка Крістін Гайко з Великої Британії розповіла про свої романтичні стосунки із 39-річним тунісцем Хамзою Дріді, який молодший за неї на 34 роки.

Крім того, колумбійська акторка Аліна Лосано, відома своїми ролями у багатьох популярних мильних операх та серіалах, здивувала шанувальників неочікуваною новиною — у 55 років вона завагітніла від свого 24-річного чоловіка Джима Веласкеса.

Источник материала
Поделиться сюжетом