Джамала зізналася, чи не боїться народити під час Євробачення-2024
Джамала зізналася, чи не боїться народити під час Євробачення-2024

Джамала зізналася, чи не боїться народити під час Євробачення-2024

Переможниця Євробачення-2016 виконуватиме на конкурсі важливу місію.

У лютому, в день проведення Національного відбору на Євробачення-2024, українська співачка Джамала оголосила про свою третю вагітність. Разом із чоловіком вона очікує на ще одного сина.

Зараз пішов 9 місяць вагітності Джа. На Євробаченні-2024 співачці доручили важливу місію - вона буде глашатаєм, і в грандфіналі оголошуватиме бали, які виставить українське журі іншим конкурсантам.

У зв'язку з її делікатним становищем Джамалі в інтерв'ю для проєкту "Ранок у великому місті" задали питання, чи не переймається вона, що пологи почнуться до або під час Євробачення. Співачка запевнила, що вона щодо цього абсолютно спокійна.

"Я думаю, що все буде добре. За термінами я ще не маю народити. Це має щось статися екстрене", - зазначила вона.

Також Джамала, яка не припиняла роботу впродовж усієї вагітності, розповіла, що не планує брати декретну відпустку - може якийсь місяць, щоб відновитися і провести час із новонародженим. До речі, ім'я хлопчикові співачка поки що не придумала.

Хто така Джамала?

Джамала (справжнє ім'я - Суса́на Алі́мівна Джамаладі́нова) - українська співачка й актриса, народна артистка України (2016). Переможниця конкурсу пісні "Євробачення-2016" з композицією "1944", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Настя Каменських прокоментувала роман із молочником із кліпу "MOLOKO" - молодим артистом Ostrovskiy. Співачка мило фліртувала з ним у кадрі та відзначила його привабливу зовнішність.

Також український співак Позитив розповів всю правду про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич, роман з якою Олексій Завгородній приховував останні три роки.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом