"Гравці, які відмовилися грати за збірну України, це зрадники", – президент ФВУ
"Гравці, які відмовилися грати за збірну України, це зрадники", – президент ФВУ

"Гравці, які відмовилися грати за збірну України, це зрадники", – президент ФВУ

Президент Федерації волейболу України (ФВУ) Михайло Мельник заявив, що головний тренер збірної України з волейболу Рауль Лосано перебуває "в трансі" через відмову лідерів "жовто-синьої" команди приїжджати на збори. Аргентинець перед дебютним сезоном Золотої Євроліги отримав у розпорядження "іншу" команду, чим очікував зібрати перед першими травневими матчами.

"Сам тренер [Лосано] дзвонив. Ми з ним розмовляли - він сильно розчарований. Це топтренер зі світовим ім'ям. Каже, що знаходиться в трансі, що приїхав на одну команду, а тут інша. Такого ще не бачив. Немає жодної причини, з Якою б гравці відмовлялися грати за збірну. Саме під час війни. Це зрадники", - пояснив Мельник у коментарі "Суспільне.Спорт".

Як повідомляв OBOZ.UA, національна волейбольна команда України збереться вперше після призначення нового головного тренера. На початку квітня Лосано змінив латвійця Угіса Крастіньша, який тренував українців із 2017 року.

У квітні також було оприлюднено розширений список гравців, яких очікують у розташуванні команди до старту "синьо-жовтих" у новому сезоні Золотої Євроліги. Перший офіційний матч із Лосано команда проводитиме вже 18 травня – суперником стане Румунія.

Плотницький та Тупчий не прибудуть до команди з іноземних чемпіонатів. Ще чотири волейболісти "Прометея" повідомили Федерацію волейболу України, що будуть відсутні через потребу в лікуванні.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом