Яке взуття обрати на Великдень: найкраща добірка варіантів
Яке взуття обрати на Великдень: найкраща добірка варіантів

Яке взуття обрати на Великдень: найкраща добірка варіантів

Вибір тут залежить від кількох факторів: погоди, ваших планів на це свято та особистого стилю, пише Fashion 24.

З вбранням на Великдень ми вже розібралися у наших попередніх матеріалах та визначили, що варто й рекомендовано одягати, а від чого треба відмовитися. Тепер розповімо про взуття, яким можна довершити аутфіти.

Туфлі на підборах або балетки

Якщо ви плануєте відвідати церковну службу або святковий обід, класичні туфлі на невисоких підборах або стильні балетки будуть відмінним вибором. Туфлі додають елегантності вашому образу, а балетки є зручними при тривалому носінні.

Лофери

Для тих, хто віддає перевагу консервативному стилю варто зупинитися на лоферах. Вони стануть ідеальним рішенням, оскільки стильні й практичні.

Сандалі

Весна цього року доволі тепла, а Великдень припаде на сонячну погоду, тож за можливості можете доповнити образ легкими та відкритими сандалями.

Чоботи

А от у випадку прохолодної погоди, гарним рішенням буде обрати чоботи. Вони не лише збережуть ваші ноги в теплі, але й додадуть образу вишуканості, особливо, якщо їх вдало поєднати зі стильним вбранням.

Щодо вибору взуття, важливо звертати увагу на погоду та місцевість та підібрати для себе той варіант, який буде практичним та стильним.

Теги по теме
Пасха Мода Стиль и мода
Источник материала
Поделиться сюжетом