Кількість постраждалих в Одесі збільшилася, влада показала наслідки удару
Кількість постраждалих в Одесі збільшилася, влада показала наслідки удару

Кількість постраждалих в Одесі збільшилася, влада показала наслідки удару

В Одесі внаслідок російського ракетного обстрілу зруйнована цивільна інфраструктура, зокрема складські приміщення пошти. Триває ліквідація пожежі. У навколишніх будинках є вибиті вікна.В мерії показали відео про наслідки удару. Про це повідомили Одеський міський голова Геннадій Труханов, начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та співвласник компанії "Нова Пошта" Володимир Поперешнюк.

- Постраждало 14 людей, одного чоловіка госпіталізовано у стані середньої ступеню важкості в лікарню. Всім іншим допомога надана на місці, - зазначили в ОВА, наголошуючи, що на місці працюють правоохоронці, які фіксують черговий злочин росіян проти цивільного населення.

За даними Поперешнюка, російська ракета влучила у депо-1 та вантажне відділення 4 Нової Пошти в Одесі.  

- Головне - всі живі! Всі 18 людей, які були на зміні, встигли сховатися в бомбосховище! За попередніми даними постраждало близько 900 відправлень. Завтра починаємо компенсації клієнтам та проєкт з відновлення приміщення, - запевнив він.

Фото
Фото
02 Травня06:32
  • РФ атакувала Одесу пізно ввечері 1 травня. В результаті російського ракетного удару в місті постраждали 13 людей, також спалахнула сильна пожежа. Ворожий снаряд влучив у відділення "Нової пошти".  
  •  У ніч проти 30 квітня у місті пролунали вибухи під час повітряної тривоги через обстріл балістичними ракетами. Через ворожі удари в Одесі загинуло троє людей, ще троє - постраждали. 
Источник материала
Поделиться сюжетом