Курячі гомілки з овочами: як приготувати просту та смачну страву на вечерю
Курячі гомілки з овочами: як приготувати просту та смачну страву на вечерю

Курячі гомілки з овочами: як приготувати просту та смачну страву на вечерю

Ця страва готується із мінімального набору продуктів. І виходить зовсім недорогою.

Курячі гомілки – це недорогий та смачний інгредієнт. І якщо доповнити його овочами, то вийде чудова страва на вечерю. Особливо, коли вечеряти зхбирається велика родина. Рецептом поділились на сайті Ryaba.

Курячі гомілки з овочами

Інгредієнти:

  • куряча гомілка — 6 шт;
  • цукіні — 1 шт;
  • перець болгарський — 1 шт;
  • цибуля порей — 1 стебло;
  • печериці — 100 г;
  • чебрець;
  • часник — 4 зубчики;
  • олія рослинна, соєвий соус, сіль.

Курячі гомілки обмийте та обсушіть. Посипте сіллю і перцем, додайте половину соєвого соусу (25 мл) і залиште маринуватися 10-15 хвилин.

Усі овочі помийте та обсушіть.

Цукіні наріжте кружечками, перець – скибочками, цибулю теж кружечками. Печериці поріжте навпіл, якщо великі – то на чотири частини.

Викладіть овочі та гриби у велику миску, посоліть, поперчіть, додайте соєвий соус і олію.

Часник дрібно поріжте, чебрець порвіть на суцвіття і додайте в овочі. Добре перемішайте овочі.

Викладіть овочі та гриби у глибоке деко, зверху покладіть гомілки. Накрийте деко фольгою і запікайте в духовій шафі 25 хвилин при температурі 160-170 градусів. Потім зніміть фольгу і запікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градусів. Страва готова.

Читайте також:

Омлет із крабовими паличками: найпростіший рецепт смачного сніданку

Свиняча підчеревина в рукаві: рецепт поживної м'ясної страви на Великдень

Спагеті з фрикадельками, як у мультфільмі "Леді та Бродяга": рецепт смачної страви

Источник материала
Поделиться сюжетом