Моніка Беллуччі в сукні українського бренду зʼявилася на сторінках глянцю
Моніка Беллуччі в сукні українського бренду зʼявилася на сторінках глянцю

Моніка Беллуччі в сукні українського бренду зʼявилася на сторінках глянцю

Культова зірка екрану зробила ставку на темні відтінки в новій фотосесії. Одним з образів Моніки стала сукня українського бренду, до якого раніше також зверталася Гейлі Бібер.

59-річна італійська акторка Моніка Беллуччі продемонструвала стрункі ноги в новій зйомці. Кадрами колишня дружина Венсана Касселя ділиться в Instagram.

Зірка екрану стала героїнею травневого випуску Marie Claire France.

На обкладинці журналу Моніка Беллуччі приміряла жакет французького бренду Jacquemus, який поєднала з колготками Calzedonia. Волосся акторки було розпущене, вона зробила легкий макіяж та традиційно додала прикраси ювелірного дому Cartier.

"Моніку Беллуччі, улюблену італійку французького кіно, можна знайти в кіоску. Особливий номер, щоб (пере)знайти кохання", — зазначають журналісти глянцю.

Моніка Беллуччі

На другому фото італійська акторка постала в чорній сукні з довгими рукавами українського бренду Anna October. На ногах зірки фільму "Малена" були туфлі Christian Louboutin.

Моніка Беллуччі
Фото: Instagram/Monica Bellucci

"Моніка Беллуччі в сукні Anna October", — відреагували представники українського бренду на появу їхнього вбрання на культовій акторці.

Моніка Беллуччі
Фото: Скріншот

Раніше американська модель та дружина Джастіна Бібера Гейлі виходила у світ у сукні цього ж українського бренду. Зірка подіумів продемонструвала ніжно-рожеву сукню з топом-бюстьє та драпіруванням на стегнах від Anna October, ціна якої близько 25 тисяч грн.

Нагадаємо, Моніка Беллуччі вийшла у світ зі своїм бойфрендом Тімом Бертоном.

Також Фокус писав про чуттєву фотосесію старшої доньки Моніки Беллуччі Деви Кассель.

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом