На Житомирщині в будинку виявили загиблих батьків та 7-річну доньку: що говорять в поліції
На Житомирщині в будинку виявили загиблих батьків та 7-річну доньку: що говорять в поліції

На Житомирщині в будинку виявили загиблих батьків та 7-річну доньку: що говорять в поліції

Йдеться про тіла двох батьків та їхньої маленької донечки. Поліція попередньо кваліфікувала справу як умисне вбивство.

Деталі моторошної справи

Речниця поліції Житомирщини Вікторія Дубовик в коментарі Суспільному зазначила, що до поліції повідомлення про цей інцидент надійшло о 7:40 ранку 2 травня.

Дубовик розповіла деталі. За її словами, загиблий чоловік мав заступати на добове чергування, але не з'явився на службу і не брав слухавку. Його колеги прийшли до нього додому і виявили в будинку мертву родину. Як вона зазначила, саме вони і подзвонили в поліцію. На місце негайно виїхало керівництво Головного управління полії області, слідчі, оперативники, криміналісти та судово-медичний експерт.

За попередніми даними, смерть 7-річної дівчинки, 43-річної жінки та 43-річного чоловіка настала внаслідок вогнепального поранення. Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом умисного вбивства двох або більше людей та малолітньої дитини. Наразі однією з версій події є припущення, що чоловік вистрелив у дитину та жінку, а потім скоїв самогубство,
– розповіла Вікторія Дубовик.

Речниця поліції розповіла, що призначено ряд експертиз.

У Дніпрі неповнолітня дівчина вистрілила у знайому: що відомо про інцидент

  • Наприкінці квітня стало відомо, що в Дніпрі 14-річна дівчинка вистрілила у знайому.Інцидент трапився 27 квітня біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровському районі міста.
  • Там між неповнолітніми дівчатами виникла суперечка. У якусь мить 14-річна дівчина здійснила декілька пострілів з предмету, схожого на пістолет, в бік 17-річної знайомої, унаслідок чого та отримала тілесні ушкодження.
  • Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства.
Теги по теме
Новости Украины полиция Убийство Жертвы
Источник материала
Поделиться сюжетом