Окрошка по-новому, яку можна їсти хоч щодня: рецепт від переможниці "Мастер Шеф"
Окрошка по-новому, яку можна їсти хоч щодня: рецепт від переможниці "Мастер Шеф"

Окрошка по-новому, яку можна їсти хоч щодня: рецепт від переможниці "Мастер Шеф"

Рецептів окрошки є величезна кількість.

Адже хтось любить окрошкою з кефіром, а хтось обожнює на квасі з ковбасою, хтось додає гірчицю, а хтось сметану. Багато хто любить окрошку з редискою, а хтось віддає перевагу рецепту окрошки на воді з майонезом.

«Окрошка, страва моєї душі і дому. Знаю, що її однаково сильно обожнюють і ненавидять, але я люблю і можу їсти кожен день не зупиняючись», - розповіла про свою любов до окрошки переможниця «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна.

Як приготувати окрошку по-новому.

Також кухар віришила поділитися своїм рцептом окрошки з дуже неочікуваним інгредієнтом.

Отже, знадобляться такі продукти: запечена в духовці картопля, слабосоленой лосось, свіжий огірок, редис, варені перепелині яйця, зелена цибуля та кріп, консервована квасоля, полуниця.

Як приготувати окрошку по-новому.

Для заправки переможниця «Мастер Шеф» радить взяти сметану, гірчицю, сік лимону і сіль. А всі інгредієнти залити айраном і сильногазованою водою.

«Якщо ви не любите окрошку, то ви маєте спробувати цю», - порадила Валерія Матрохіна.

Також переможниця «Мастер Шеф» розповіла, що замість риби дуже любить ще окрошку з відвареною куркою.

«А квасоля та полуниця - це додатки під настрій, зазвичай робили без них», - зазначила кухар.

Як приготувати окрошку по-новому.

Цей рецепт окрошки викликав серед підписників на сторінку Валерії жваве обговорення. Люди діляться своїми рецептами і розповілають, як окрошку готують в їхніх родинах.

«І я з Луганської обл. У нас теж окрошка - особлива страва з якої починалася весна та не закінчувалося літо»,

Як приготувати окрошку по-новому.

«Наш сімейний рецепт окрошки : редиска, огірок, яйце,зелена цибуля, кріп, варена ковбаса і заправка зі сметани з кефіром. Полюбляю густішу окрошку. Це для мене самий топ рецепт цієї страви»,

«Обожнюю. Готую на сметані з додаванням лимонної кислоти (не подобаються на газованих напоях)».

Останні новини України:

Ідеальна глазур для паски, яка не кришиться: переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом.

Цей сніданок затьмарить всі інші: крутий рецепт від переможниці "Мастер Шеф".

Покращений рецепт: переможниця "Мастер Шеф" показала, як приготувати ідеальний "Наполеон".

Источник материала
Поделиться сюжетом